2 Para Okruglih Obruča za Naušnica od 925 Sterling srebra sa Zatvorene Konture za Izradu nakita

75.71 kn

  • Oznake: naušnica, nakit od srebra 925 sterling, zrna kave od srebra 925 sterling, naušnice s orhidejama, petlje naušnice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a65093

Opis

Cijena za 2 para.Molimo vas, obratite pozornost na usporedbe veličine na drugoj slici.Detaljne informacije o dimenzijama pogledajte u nastavku.

(1) promjer 12 mm, o-rupa 1,8 mm

*** Isporuka, rokova isporuke i naknade*** Broj za praćenje na raspolaganju za sve naše isporuke usluga, što znači da su sve naše parcele može ući u trag.U našoj trgovini možemo kombinirati dostave.Dakle, dodatni predmet (i) - to je free shipping, bez obzira koliko ste kupiti.Možete dodati proizvode u košaricu i izvršiti jednokratnu uplatu.

Što se tiče vremena isporuke, za većinu azijskih zemalja, SAD-a, velike Britanije, EU, Kanade, Australije, Novog Zelanda, ekonomični dostava obično traje 12-22 dana.A u drugim zemljama je obično traje 12-28 dana.Međutim, za sve zemlje ponekad to može potrajati dulje od 30 dana zbog carine, pošte, vremenske prognoze, leta i odmora.Naravno, svi kupci mogu prebaciti na isporuku, koji obično traje 3-7 dana za većinu zemalja u svijetu.

Mi nismo odgovorni za bilo kakve carinske ili uvozne carine.Kupac plaća nikakve carinske ili uvozne carine koje se mogu primijeniti.

*** Što je čisto (eng. sterling) srebro *** čisto (eng. sterling) srebro - to je legura srebra i drugih metala, najčešće bakra.Srebro sadrži ne manje od 92,5%, a ostali metali - ne više od 7,5%.Svi naši proizvodi izrađeni su od pravog srebra.

*** Zašto se na nekim artiklima nema pečat 925 ili 990*** To se događa u procesu proizvodnje.Glavni razlog leži u činjenici da je modul premala za probijanje 925 ili 990. Ako to može uzrokovati imate bilo kakvih pitanja, molimo, kontaktirajte nas, kako bi potvrdili da li ima na robi pečat.Puno vam hvala.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Klasični
Elegantan ili Moderan Savršeno
Glavni Kamen Nema
Naziv Зевелис
Težina proizvoda about 1.13g
Spol Žene
Metalne pečat 925, Sterling
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Oblik\uzorak Cijele
Tip Naušnice Naušnice-Roze
Certifikat DA
Vrsta metala Srebro
Bočne kamen Nema