Проглоченное Zvjezdano Oružje Lo Feng Devet Serija Mačeva (tri komada) Poklon Igra Privjesak Za Ključeve Model Katana Самурайский Mač, Nož Leptir

143.33 kn 98.90 kn

  • Oznake: igra privjesak za ključeve, katana je mač, model oružja, Mačevi, lovci na životinje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a65170

Opis

Dobrodošli u trgovinu CH Global, imamo sve vrste igračaka Naraka: Bladepoint model, pratite naš dućan da biste dobili više popuste!

【uvod】

[Ime] : Проглоченная Zvijezda Lo Feng mač deveti serije (tri komada)

[Materijal]: Cink legura

[Size]: oko 22 cm

[Masa]: oko 136 g (bez ambalaže)

[Pakiranje]: Boja kutija

[Isporuka]: besplatna dostava robe

[Način kupnje]: поштучно/veleprodaja [Napomena 1]: U simulacijskog obliku mogu biti male nedostatke, molim vas, ne kupujte, ako ti smeta. [Napomena 2]: Postoje popusti na nekoliko kupovinu proizvoda, kontaktirajte sa mnom kako bi dobili najbolju cijenu [Napomena 3]: Stalak za demonstraciju proizvoda, sve trebate kupiti odvojeno, a poklon će biti jasno naveden [Napomena 4]: Ako ne razumijete stil, molimo vas da stupite u kontakt sa mnom putem chat na vrijeme nakon narudžbe.

Savjeti:

1. Prodaja na veliko i direktna dostava dobrodošli.-Za veleprodaju mi nudimo popust.-Kod izravnog prijevoza možemo poslati robu svojim kupcima direktno i ne ćemo ostaviti informacije o nama, ako vi to želite.

2. Što ja mogu učiniti, kada se vrijeme zaštite kupnju isteći?- Ako je rok zaštite vaše kupnje istekne, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo vam produžiti ga.Tako da vaš novac neće ići na moj račun.

Dostava:

1. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

2. Šaljemo samo potvrdio adresu narudžbe, molimo pobrinite se da je vaša adresa mora se podudarati s adresom primatelja.

3. Vrijeme isporuke usluga pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, pogotovo u vrijeme blagdana.

4. Ako niste primili svoju narudžbu u roku od 60 dana od dana plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим informacije o isporuci i ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

Povratna veza: Vaše zadovoljstvo-naš je najveći motiv!

1. ako ste zadovoljni proizvodima i našom uslugom, molimo vas da odvojite trenutak da ostavite nam pozitivnu ocjenu od 5 zvjezdica.

2. molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, kako bi dobili najbolje rješenje, prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju.mi ćemo vam pružiti najbolju uslugu.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Poštanske troškove za robu besplatna dostava robe
Dizajn Vrsta oružja Mač
Materijal Metalne
Pakiranje proizvoda poklon kutija
Vrsta proizvoda Проглоченная Zvijezda Lo Feng mač deveti serije (Tri komada)
Karakteristike Baci pod pritiskom
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Preporučena dob 12+y, 6-12y, 14+y
Broj modela Mačevi devet Elemenata Lo Фэна (tri komada)
Materijal proizvoda Metalne
Bar-kod No
Povezan sa proizvodom проглоченная zvijezda
Način kupovine Поштучно / veleprodaja
Dimenzije 22 cm
Spol Unisex