1pc Biljka Самополивающиеся Globusa Cvijet Automatski Uređaj Za Navodnjavanje Staklenika Aqua Žarulje Gradnu Automatski Sustav za Navodnjavanje Kapanjem

6.00 kn 3.97 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a67223

Opis

Самополивающиеся loptice: Vi ćete dobiti 1 kom. transparentne поливочных uređaja.Ovi uređaji s automatskim navodnjavanjem automatski zalijevati svoje spavaće sobe i ulične biljke, čime se štedi vaše vrijeme i energiju.

Simpatičan dizajn u obliku životinja: Ovi automatski поливочные kuglice izrađene u obliku cvijeta ruže, veličine 9,8 x 4,1 cm / 25 × 10,5 cm, kapaciteta oko 150 ml. Fin поливочные perle u obliku ruže ne mogu samo dodati vodu, ali i lijepo ukrasiti svoje biljke.

Jednostavnost korištenja: samo ispunite dimnjak vodom i stavite je u cvjetni lonac, i voda će se automatski početi polako curi.Možete podesiti kut i dubinu otkaz u zavisnosti od različitih biljaka, za kontrolu brzine pečat i održavati vlažnost tla u najboljem mogućem stanju.

Visoko kvalitetni materijal: Uređaj za navodnjavanje kapanjem izrađen od visoko kvalitetnih PVC materijala koji su robusne, износостойкими i otporni na koroziju, da ih nije lako razbiti.Zahvaljujući visokoj transparentnosti možete lako promatrati količinom vode i donijeti odluku o dodavanju vode u bilo koje vrijeme.

Široka primjena: To je transparentno uređaj za zalijevanje u obliku životinja ne treba puno prostora, idealan za sve vrste unutarnje i vanjske biljke, viseće biljke, sobnih biljaka.Možete ih koristiti za dodavanje vode, hranjivoj otopini, etc.to vodeći računa o svojim biljkama, a ako ih zdravim.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip 1 navodnjavanje kapanjem
Tip 8 automatski uređaj za zalijevanje
Tip 3 set za navodnjavanje kapanjem
Tip 2 kućni vrt
Tip 7 Vrtni alati
Tip 5 лейка za cvijeće
Tip 6 za vrt i povrtnjak
Tip 4 Setovi za zalijevanje biljaka
Podrijetlo Kontinentalna Kina