Vintage Pink Čajna Šalica Od Kost Kina S Tanjur I Žlicu, Skup u 200 ml, Poboljšano Porculan demitasse, Britanska Kafić, Послеобеденная Čajna Šalica, Izravna Dostava

174.75 kn 138.05 kn

  • Oznake: čaj od kost kina Shelly, staklena šalica i tanjurić od čelika, čaj setovi europskih običnog boja, prometni čaj 1 šalica, čaša je od likra, setovi za čaj pribor za čaj šalica, porculan kosti sove, luksuzni japanski čaj, rezervni dijelovi za radijatore ford escort rs, bubalo iz kineske kosti
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a68281

Opis

Set Šalica Čaja S Tanjur I Žlica

Autor : Фрисон

Opis

Set šalica čaja: 1 komplet = 1 šalica + 1 umak + 1 žlica

Količina: 200 ml (cca.)

Materijal: bone kina

Obrt: Pokriveno glazura

Pakiranje: Ca пенопластовый paket

Datum isporuke: U roku od 2 dana od dana uplate

Upotreba: Za pranje posuđa ili dar

Područje primjene

Pećnica× Sterilizator√ Mikrovalna pećnica× Perilica posuđa√

Veličina

Ručno mjerenje, molim vas, dopustite pogreške u 1-2 vidi

Izložba kupca

Nudimo:

Prodaja na veliko (više od broja, najbolja cijena!)

Izravna dostava (bez ikakvih informacija o nama u upućivanju)

Običaj LOGO, Model ili Sliku.

O Materijalu kost kina

Bone kina - to je hibridni porculan od čvrste zube, sadrži костяную jasena.Bone kina je izuzetno čvrsta, intenzivno bijela i propušta kroz sebe svjetlo.Snaga osigurana je kroz spajanja glavnih sastojaka tijekom pečenja.Ovaj jedinstveni keramičke kućište je izrađeno od sljedećih materijala: 50% kosti životinjskog podrijetla, 25% od porculana gline, 25% tvornice kamena.Prvi ili бисквитный pečenje 1200 °C - 1300 °C. Drugi ili бисквитный pečenje 1050 °C Do 1100 °C. Кальцинированная костяная pepeo se koristi u proizvodnji kost kina i iznosi oko 50% (težinski) od krajnje mase pogoršavaju.On se proizvodi od kostiju životinja koje su prvo obrađeni za uklanjanje прилипшего mesa, koje se obično prodaju kao hrana za kućne ljubimce.Zatim kosti obrađene za uklanjanje ljepila, koji je obrađen i nadograđuje za upotrebu u normalnim programima, gdje se koristi ljepilo, kao i za проклейки skupi papir.Sirova kost koja ostaje nakon vađenja mesa i ljepila, zatim se zagrijava na oko 1000 °C, pri toj temperaturi gori bilo koji preostali organski materijal i struktura kosti se mijenja do oblika pogodnog za proizvodnju kost kina.Koristi visoka temperatura i sterilizira kost.Prije korištenja kost suptilno zdrobi s vodom prije uključivanja u kućište kost kina, i to прокаленная kost koja daje tradicionalni engleski костяному фарфору njegova neprozirnost i bjelina.

Prednost kost kina

Lako se čisti.

Нетоксичен i экологичен.

Mekana, sjajna, transparentna i nikada ne blijedi.

Izgleda lijepo, elegantno, lagano i moderan.

Izuzetna zanat: обожженное 2 puta, precizan i složen.

Dostava:

Vaša rezervacija će biti obrađena u roku od 2 radna dana od dana uplate.I mi загрузим za vas broj za praćenje.

Politika Povratka i povrata novca:

* Ako je vaš predmet je izgubio prilikom transporta (na temelju podataka za praćenje), mi ćemo ga poslati ponovo ili povrat novca u punom iznosu.

* Ako je vaš proizvod bio oštećen prilikom transporta.Molim vas, pozovite mi fotografiju ili video, mi ponovno poslati ili ćemo vam oštećeni dio.

* Ako poslali smo vam nije isti proizvod.Molim vas, pozovite mi fotografiju ili video, mi ćemo vam poslati ponovo ili povrat vi ne onaj detalj.

Recenzije:

Vaš savjet je izuzetno važno za nas, molimo, ostavite nam pozitivnu ocjenu (5 zvjezdica), ako ste zadovoljni sa svojim kupnje.

Ako imate bilo kakvih uvreda, molim vas, dajte nam priliku da riješi vaš problem i prije nego što ostavite nam negativnu ocjenu.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas ukoliko imate bilo kakvih pitanja, a mi ćemo pokušati poslužiti na najbolji mogući način!

Naši

Anonymous

Vrlo lijepe šalice, brza dostava, sigurno lunch

Dodaj recenziju

Više informacija

Inženjering Na-ostakljena
Kapacitet 200 ml
Lice Запасенный, Ekološki prihvatljiv
Pakiranje Pakiranje od guste pjene
Stil Europa/Hrvatska/Vintage/Luksuz
Amfibijski brod Дропшиппинг čajna šalica
Naziv Фрисон
predmet set šalica čaja
Vrsta posuđa za piće Šalice i Tanjurići
Certifikacija EEZ, LFGB, CIQ, CE / EZ, SGS
Vrsta Setovi Šalica čaja i Блюдец
Broj modela KFB-Vintage rose
Broj 1 kom.
Materijal Keramika, High-end bone kina
Korištenje Posuđe za piće ili Dar
Podrijetlo Kontinentalna Kina