Nova Mala Diamond Kemijska Olovka Metalna Ručka Za Potpis Na Nalog Promotivni Poklon Ručka Celina Veleprodaja Naljepnice S Logotipom Na Red

26.15 kn 19.07 kn

  • Oznake: vrata ručka маган, zabavne olovke penisa, ogrlica sa logom ysl, napunite kemijskom olovkom, luksuzna olovka-roller, potpuno 3d ručka, kemijska olovka s kristalima, nalivpero sara, proizveden na rezervaciju ručka batmana, стираемая ručka-sirena
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a68568

Opis

Prilagodite svoj vlastiti logo.Možete ostaviti nam poruku sa tekstom koji je potrebno ispisati.Pakiranje list: 1X kemijska olovka + natpis napomena: Molimo dostavite podatke o vašoj graviranje u vrijeme kupovine. 1. Tekst natpisa + print + položaj natpisa 2. Ako nema informacija o fontu i položaju slova, mi ćemo koristiti font i zadano mjesto za njih. 3. Ako natpis na upit, šaljemo olovku bez slova. "fontova i slika", kao što je prikazano na sljedećim slikama, gravirano, besplatno i uključeni su u trošak kupnje

Pažnja !!!

Besplatno graviranje ne uključuje postavljanje vlastitog logotipa!!!

Prilagodite svoj vlastiti logotip, molimo vas, kontaktirajte nas !!! Pitanja i odgovori: P: možemo li mi ispisati naš logo ili naziv tvrtke na svojim proizvodima?Odgovor: Naravno.Vaše ime, tekst, broj telefona ili logotip tvrtke, mogu se staviti na metalnu ručku pomoću lasersko graviranje. Pitanje: Možemo li naručiti samo jedan detalj?A: Da, možete! MOK čak može biti samo jedan dio!Molimo, kontaktirajte nas izravno za više informacija o velikim količinama i veleprodajnim cijenama.

Fontovi

Prilagodite Predložak Srca

(Besplatno navoj na sljedeći узорам !!!)

Link na položaj logotipa (Napomena: moguće je odabrati samo jednu poziciju navoja !!!)

OBAVIJEST:

Naši proizvodi:

Mi koristimo ove fotografije pokazuju naše proizvode, ono što vidite, što ste dobili.Odstupanja u veličini +-3 cm-to je normalno.Razlika u boji svjetlosnih efekata je i normalno.

Naše Usluge:

Možete nas kontaktirati za sva pitanja kroz TradeManager, mi ćemo vam odgovoriti u pravu, ako mi nije online, molimo vas da nam pošaljete e-mail, mi ćemo vam se javiti u roku od 24 sata.

Plaćanje:

Uzimamo posredništvo, kreditne kartice, Visa, Master, TT i uputnicama.Ako vam treba nam platiti na druge načine, molimo vas, kontaktirajte nas putem e-maila ili TradeManager.Prije plaćanja, molimo vas, dvaput provjerite informacije o isporuci: adresu, naziv, poštanski broj, broj telefona, itd.

Vraća Rok :

U slučaju da ste dobili neispravan proizvod, kupac ima do 7 dana od datuma prijema zatražiti povrat novca ili zamjenu za novi.

U slučaju da ste dobili pogrešan proizvod, proizvodi moraju biti vraćeni u izvornom i неиспользованном mogućnosti, ali također moraju biti u originalnoj kutiji i pakovanju.

U ovom slučaju, tražimo od vas da odmah kontaktirate kako bismo mogli popraviti situaciju.Vaše zadovoljstvo je važno za nas, i mi cijenimo vaše poslovanje.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Točka snimanja 1,0 mm
Odnosi li se Pripadnost na Dar JE, Poslovni poklon
Osnovna upotreba Ured, Konfekcija
Napisan Metak 1.0
Broj modela М00058
Novost DA
Specifikacija 13.9x0.9cm
Materijal kućišta Metalne
Svojstva tinte mastan
Stil metalna kemijska olovka
Korištenje Uredski i Školski Ručka
Otisnut LOGO Može
Model Mala Kemijska Olovka S Dijamantom
Briše ili ne No
Materijal Metalne
Podesiva obrada Is
Vrsta Kemijska olovka, Rotirajući
Podrijetlo Kontinentalna Kina