2021 Nove Zimske Papuče, Topla Muška obuća, Vodootporan Ženski Parovi, Нескользящие Pamučni Pliš Kućni Ulične Ugodne Kućne Jesen Debeli Hee

237.75 kn 142.68 kn

  • Oznake: m n vodootporna obuća, genetika vodootporne papuča, muške papuče woodsoul, ženske cipele n balance, inovativna ženska obuća, plakat alpaka, božićno zima kućna obuća, cipele za dom, obuća muška zapatillas, kućni cipele ромики
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a68775

Opis

Važno:

1, šaljemo kineski veličina (veličina CN), molimo vas, odaberite u skladu s našim stolom veličina i dužina vašeg stopala, to je vrlo važno.Ako je vaš ступня malo широковата ili полновата, odaberite veličinu više (dodajte otprilike 5 mm na dužini stopala).

Duljina stopala u tablici ispod, znači najveću odgovarajuću dužinu stopala, pa ako dužina vašeg stopala nalazi se između dvije veličine, odaberite veći.

Na primjer, duljina moje noge 230 mm, sam ću odabrati veličinu 36-37, ali ako moja stopala malo široka ili debela, ja ću dodati 5 mm na dužini stopala (235 mm) i odabrati veličinu 38-39.

Veličina 38-39 (stop 242 mm) znači da je veličina koja je navedena na potplatima, jednaka 38-39, ona je pogodna za duljinu stopala 242 mm.

Veličina ovog cipela odgovara manje nego obično, molimo odaberite jedan više veličina (veličina CN).

Jer noga svatko je drugačiji, tako da je naša preporuka je namijenjen samo za referencu, i dalje ćete morati suditi o tome sami, molim vas, budite ljubazni, shvatite.

Molimo, dopustite da pogreška mjerenja je oko ± 5 mm.

Ako ne znate kako to učiniti, obratite nam se za pomoć.

2, zbog različitih postavki monitora i osvjetljenja, slike mogu biti neke razlike u boji od stvarnog proizvoda.Ali jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na fotografijama.

3, pažljivo Smo provjeriti svaki cipele prije slanja.Ali cipele - to je industrija, a ne umjetnost.Fine linije, male mrlje, mala razlika u boji i miris микрогеля neizbježan.Molim vas, budite ljubazni, shvatite.

4. Molimo, kontaktirajte nas što je prije moguće, ako niste zadovoljni našim proizvodom, mi ćemo odgovoriti u roku od 12 sati, a prikazat će se i najbolji servis, sve dok ne budete zadovoljni.Molimo vas, ne ostavljajte nam negativne kritike ili otvorenih sporova bez veze.

5. Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo, ne zaboravite da ostavite nam 5 zvjezdica kao promocija.

Hvala za vaše razumijevanje i suradnju.Želim vam dobre kupovine.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Tenisica
Tip slike Solidan
Tip cipela Osnovni model
Tip heel Apartman s
Naziv odjela Odrasla osoba
Materijal uložak Kratki Pliš
Sezone Zima
Podloga materijal Vuna
Vrhunski materijal EVA
S Platformama DA
Mjerodavno mjesto U zatvorenom prostoru
Modni Element Svjetlo
Materijal nogama Guma
Visina platforme 3-5 cm
Visina heel Niska (1 cm-3 cm)
Naziv РАНМО
Materijal vrh cipela EVA
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Odgovara Odgovara točno po veličini, uzmi svoju normalnu veličinu
naziv proizvoda Gležanj Prelomi pamučne papuče