50шт Prijenos Papira Formata A4, Crna Разборчивая Графитовая Prijenos Praćenje Slikarstvo Višekratnu upotrebu Umjetničke Površine Prijenos Papira

6.14 kn 4.19 kn

  • Oznake: jasan prijenos grafita, pauspapir za crtanje, Prijenos papira, Prijenos papira, dokumenti, re-slikarstva трассировочные pribor od grafita
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a68858

Opis

Karakteristike:

1. Prijenos papira: U paketu s калькой za 50 listova, što je dovoljno za zamjenu ili zamjenu, možete nositi tamne, jasne i vidljive linije.

2. Стираемость: migrirani uzoraka i slova lako счищаются s papira i glatko drvo, ali je na brisanje grube neravnim površinama ostavlja malo vremena.

3. Višestruko korištenje i pouzdanost: toga, prijenos papir omogućuje otisak slike na pravim mjestima; Kvalitetu, može se primijeniti nekoliko puta; Ne размазывается i ne blijedi.

4. Ušteda vremena i zabava: Pauspapir od tkanih, papir se može pojednostaviti umjetnost i obrt, smanjiti stres, učiniti svoje zanatske projekti su zanimljivi i zabavni.

5. Široka primjena: Prijenos papira pogodan za prijenos vaših crteža na mnoge površine, kao što su papir, drvo, platno, keramika, glina itd.

Opis:

Prijenos papira omogućuje vam отпечатывать sliku na pravim mjestima, kao što su papir, drvo, platno, keramika, glina itd.

Tehničke karakteristike:

Debljina: 1 (mm)

Papir: Format A4

Veličina: 297x210 (mm)

Upućivanje uključuje:

50 kom * переводная papir

Napomene:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Monitor kalibriran na razne načine, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Naši

Anonymous

Dostava u skladu sa nalogom i u roku

Anonymous

Super капирка. utisnuti šik. vrlo zadovoljan. prodavatelj veliko hvala.

Anonymous

Sve je u redu

Anonymous

Idealna brza dostava odličan proizvod hvala

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela decals dokumenti
Vrsta Prijenos papira
Podrijetlo Kontinentalna Kina