Skandinavski Patuljci Vikinzi, Visoke i Čvrste Lutka-Gnome-Ratnik vikinzi, Slatka Vrt Dekor Ručne izrade, Kip Od Smole Na Otvorenom

193.10 kn 83.00 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a69335

Opis

Skandinavski Patuljci Vikinzi, Visoke i Čvrste Lutka-Gnome-Ratnik vikinzi, Slatka Vrt Dekor Ručne izrade, Kip Od Smole Na Otvorenom

Označene stavke: 1. Izuzetna izrada: Skandinavski patuljak viking je izrađen ručno od pliš i smole, tako da je on izdržljiv, za višekratnu upotrebu, siguran i ekološki prihvatljiv.

2、 Simbol hrabrosti: Pliš patuljci viking - to je simbol hrabrosti i sreće, možete ga donijeti kući, da se odupre neuspjeha u životu.To je vrlo povoljno.

3. Jedinstveni dizajn: Kip skandinavskih gnome koristi jedinstveni dizajn.Kod njega tamno crvenokosa bradu i žalosti, ukrasni pojas sa скандинавскими motivima, glinene figurice i рогатые kacige vikinzi.

4. Darove donose sreću: Ukras u obliku gnome-викинга - odličan poklon, koji će donijeti sreću obitelji i prijateljima.Slatka izgled i djeca vole.

5. Univerzalna upotreba: Vrtni patuljak-ratnik je idealan za ogrjev, božićno drvce, spavaće sobe, dnevnog boravka, Itd. To je odličan ukras za Božić ili za božićni domjenak u prostoru.

Opis:

Nordic Viking Gnome napravljen je od kvalitetnog pliš i smole, tako da je on izdržljiv, za višekratnu upotrebu, siguran i ekološki prihvatljiv.Ona je pogodna za ogrjev, božićno drvce, spavaće sobe, dnevnog boravka i tako dalje

Specifikacija:

Naslov: Ukras od patuljaka vikinzi

Veličina: Ratnik-viking 15*10*30 cm/5.91*3.94*11.81 unutar Gladijator 21*10*26 cm/8.27*3.94*10.24 u

Materijali: Filc, Umjetna koža, Pamuk, Punilo od poliestera, Metalna žica, Metalna Zvona, Gline sjekira.

Pakiranje list:

1 * Lutka-gnome-ratnik-viking

Napomene:

1. Zbog različitih efekata prikaza i rasvjete stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja, molimo vas, dozvoliti odstupanje mjerenja na 1-3 vidi

Načini plaćanja:

· Možete platiti bilo koji od gore navedenih načina, i, molimo vas, platiti u roku od 3 dana nakon postavljanja vaše narudžbe.

· Vaša uplata biti potvrđena A-cipele.com.hr u roku od 24 sata, i mi ćemo obraditi vašu narudžbu, nakon što je on završen.

· Ako vaš nalog je zatvoren iz sigurnosnih razloga, vi morate podnijeti zahtjev u A-cipele.com.hr.

· Povrat sredstava, izazvao je otkazivanje narudžbe, ugovor o povratu ili medijaciju, obradit će se odmah i obično traje oko 7-10 radnih dana da se u vaš korisnički račun.

Dostava i pakiranje:

· Svi proizvodi će biti provjereni i dobro upakiran prije slanja.Narudžbe će biti isporučen u roku od 2-5 radnih dana nakon završetka plaćanja.

· Težinu poštom ograničena na 2 kg. poslat Ćemo odvojeno, ako je težina veća od 2 kg.

· To obično traje oko 15-60 dana, a u nekim udaljenim područjima može potrajati malo više vremena.

· Možete odabrati najbrži način za isporuku, ako želite da biste dobili parcelu prije, a za to će vam trebati platiti troškove dostave.

Ponovno slanje i povrat novca:

Šaljemo pošiljke ponovo ili povrat novca, ako upućivanje izgubi, biti oštećen tijekom transporta ili će dobiti ne jedan proizvod.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo vam rado pomoći.

Recenzije:

· Ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivan odgovor, mi ćemo biti vrlo zahvalni.

· Ako nešto nije tako, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar, a mi ćemo se potruditi da vam pomogne, dok se sve ne prilagoditi.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Pamuk
Broj modela Skandinavski Patuljci - vikinzi
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Izgovor Vjenčanje i Помолвка, Eid al-Fitr, Proslava rođendana
CN Guangdong
E-mail NO