4 Kom. Od Nehrđajućeg Čelika Viski Liker Ulje Boca Vina Наливная Poklopac Sisak Čep Za Usta Dispenzer Konobar Home Bar Večernji Pribor

11.34 kn

  • Oznake: čarobni skup графинов, zašto декантировать vino, brzo vino iz bokal, kutija za viski s colu, staklo za pribor largus, vino od dvostrukog bokal, japanski čašu za viski, pribor za bar viski, svila pribor za kosu, čarobno vino iz bokal za brzo kuhanje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a69466

Opis

6pcs klik klik 12шт

Prednosti proizvoda:

Po zalivši vaših omiljenih alkoholnih pića izravno iz boce može dovesti do vrste nevolje, a prolijevanja na bar stalak postaje uobičajena stvar.Estrihe posude Freeflow od nehrđajućeg čelika idealni su za toga, kako bi vam pomogli sipati savršeno piće.

Pružajući više suptilne ispune, te mlaznice s prosječnom brzinom slobodnog protoka pomažu cilj, kada se popuniti mjerne okova ili čašama.Ako volite kreativni u pripremu napitaka, punjenje uređaja Freeflow od nehrđajućeg čelika se mogu koristiti za stvaranje višeslojnih koktela i шотов.

Zahvaljujući gumenim prometu, čvrsto za bocu bilo koje standardne veličine, ova разливочная stroj za piće je sastavni dio svakog bara.

Dimenzije:

Materijal: Uvozni nehrđajućeg čelika

Visina: 10,5 cm

Promjer: 0,5 cm

Neto težina: 14 g

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela наливатель1
Promjer 5 cm, 0,5 cm
Vrsta metala Od Nehrđajućeg Čelika
Vrsta barske alati
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Visina 10,5 CM
Certifikacija CE / EZ, LFGB
Naziv Lojes
Tip za Štapni alata Разливщики vina
Lice Ekološki prihvatljiv
Neto težina 19g
Materijal Metalne, Импортированная nehrđajućeg Čelika