12 kom. Uzgoj Spužva Za Klijanje Sjemena, Uklonjivi Senzor Za Uzgoj Korijena, Skup Spužve, Dodatni Jata, Hidroponi, Ukrcaj U Zatvorenom prostoru, Dvorište

28.97 kn 18.57 kn

  • Oznake: biljka koš za uzgoj biljaka, kutija za sadnju kulture, hidroponi, kit za hidroponski sustavi, hidroponi u zatvorenom vrtu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a69695

Opis

12 kom. Uzgoj Spužva Za Klijanje Sjemena, Uklonjivi Senzor Za Uzgoj Korijena, Skup Spužve, Dodatni Jata, Hidroponi, Ukrcaj U Zatvorenom prostoru, Dvorište

Glavne stavke: 1. Uzgoj spužve: Naša spužva za uzgoj podržava uzgoj svega što želite, i pogodan je za hidroponski sustavi uzgoja.On sadrži elemente u tragovima, koji osigurava uspješno klijanje sjemena.

2. Visoko kvalitetni materijal: Naše kapsule za kvasca sjemena izrađeni su od visokokvalitetnog pamuka biochar, koji je vrlo mekana, izdržljiva i prozračna.On čuva vaše biljke u sigurnost, a možete ga koristiti s povjerenjem.

3. Dizajn s rupicom: Uzgoj spužva ima mali otvor na gornjem dijelu, koji vam omogućuje da stavite u nju sjeme za sjeme ne spadaju u vodu.Potopiti ga u vodi 3-5 minuta, i to će postati više, i to će biti lakše da biljka.

4. Svestranost: pogodno za bilo koji klijavost sjemena i rast biljaka.Možete uzgajati bilje, povrće, cvijeće, voće i sl. To bi bio odličan poklon za obitelji ili prijatelja koji vole uzgajati biljke.

5. Koristite ga s povjerenjem: pružamo sveobuhvatno предпродажное i usluge nakon prodaje.Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, molimo vas, ne oklijevajte, javite nam, a mi ćemo učiniti sve kako bi se to pravo!

Opis: Ova smjenski spužva za uzgoj sadrži biorazgradive elemenata u tragovima.On podržava uzgoj svega što želite, i pogodan je za hidroponski sustavi uzgoja.To je izrađen od visoko-kvalitetne pamuk biochar, koji je vrlo mekana, izdržljiva i prozračna.To će zadržati vaše biljke u sigurnosti.Vrlo je pogodan za različite biljke, kao što su zelena salata, rajčica, paprika, cvijeće i sl. On je zgodan i praktičan, i da će postati odličan vrt pribor.

Specifikacija: Naziv proizvoda: Spužva za rast korijena

Materijal: Bio-ugljeni pamuk

A: kratka spužva za rast (12 komada)

B: duga spužva za rast (12 komada)

Odnosi: Klijanje sjemena

Pakiranje list: 12 * Spužva za rast korijena (bez dječje kutije)

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Vrsta skupa DA
Završiti Bez pokrića
Materijal Drugo
Vrsta Dječji Lonci
To je pametan uređaj NO
Podrijetlo Kontinentalna Kina