Fajas Colombianas Korektivne donje Rublje Open Poprsje, Body za Žene, Kontrola Trbuh, Korektivni Rublje za cijelo Tijelo, Утягивающее Donje Rublje za Mršavljenje

240.42 kn 88.93 kn

  • Oznake: korektivne donje rublje za žene s kontrolom trbuh, veziva, korzet, korektivni body, donje korektivni posteljina s rešetkom
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a69706

Opis

Lice

>> Boja: Crna, Tjelesne

>> Materijal: Najlon 75%, Spandex25%

>> Veličina: S, M, L

❤ UGODAN ZA KOŽU - утягивающий body шейпер je izrađen od visoko-kvalitetne tkanine, vrlo elastična i izdržljiva tkanina.Sve maksi donje rublje oblikovatelj облегает vaše tijelo, быстросохнущее, jednostavno i tako, nevidljivo, pogodan za sva godišnja doba.

❤ U obliku slova U PRSA SA efektom push-UP - Paste U obliku slova otvoreni dizajn grudi sa zaštitom od обвисания sprijeda omogućuje vam da nosite svoj omiljeni grudnjak i povući sise, da je imao više izravnih i atraktivno, efikasno držite masnoće oko pazuha i leđa.

❤ Jednostavan za KORIŠTENJE - Podesivi dizajn prepone s podesivim kuke pogodan za kupaonice, te je vrlo povoljno i ugodno.

❤ PULLUP zona - to je korektivni rublje za vježbanje struka može poravnati trbuh, smanji struk, za potporu leđima, ubrzati послеродовое oporavak, zaštitu kralježnice, ubrzati sagorijevanje masti tijekom svakodnevnih aktivnosti u kombinaciji sa zdravom posni prehrane i piti puno vode za mršavljenje.

❤ ELASTIČAN KONTROLU TRBUH - Pomaže izgladiti i podići lik, poboljšati učinak izravnavanje trbuha i smanjiti inči od struka i trbuha, da se dobije izgled pješčanog sata i da vas više samopouzdanja!

❤ УСКОРЬТЕ OPORAVAK NAKON PORODA - ove korektivne zone su dobri za svakodnevnu upotrebu, posebno kao послеродового pojas nakon trudnoće ili pojas za carski rez, облегчающего bol nakon poroda.Također se može koristiti kao kompresije donje rublje za liposukcije u procesu oporavka.Steznik za body pruža punu podršku i stezanje trbuha, koji će se vratiti u svoj izvorni oblik.

❤ Korektivne donje rublje za zatezanje stražnjice - naša утягивающая struk za cijelo tijelo, придающая oblik ягодицам, podijeljena je ergonomski jedinstven лифтинговым dizajn koji pomaže podići stražnjicu i podići stražnjicu, dajući vam zanosnim oblinama, koje želite, i čineći vašu ass više, seksipilnije i ljepše.

❤ NEVIDLJIV ISPOD ODJEĆE - nosite ga ispod omiljene traperice, tajice, hlačama, kratke hlače, suknje, платьями, колготками i sl. Nitko nikada ne sazna da su na tebi, ali oni će primijetiti tvoje nove obline!

❤ ODGOVARAJUĆI SLUČAJ - ovaj шейпер je potreban kako bi vam seksualni zavoja u poslu, putovanja, odmor, sport i fitness, svečane prilike, pogodno za vjenčanje, sastanke, zabave, maturalne večeri, klub, Halloween, modnoj reviji, teretane, plaže, noćne šetnje i svakodnevnom životu.

❤ NAJBOLJI POGON POKLON - idealan poklon za svaku ženu koja voli da se brine o svojoj slici.Najbolji poklon za mlade mame, na rođendane, majčin Dan, Božić, Dan Zahvalnosti, Crni petak, Cyber.

Pakiranje list

1 x Body za Žene

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Razinu kontrole Tvrtka
Vrsta tkanine Čohe
Materijal Najlon, Elastan
Spol Žene
Ukras Nema
Broj modela YARD-0307
Naziv Васланда
Debljina šalice kalupa Bez čaše
Tip elementa Шейперы
Vrstu podrške Ostalo
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Непристойная slika No
Seksualno potiču na razmišljanje No
Korektivne Donje Rublje Body
Debljina Standardni
CN Guangdong