Šarene Led Žarulje Za Nargile Show Shisha Ring Lampa Magnetska Адсорбция S Daljinskim Upravljanjem Pribor Cachimba

73.40 kn 51.36 kn

  • Oznake: pribor eva, шеша, кукха s led pozadinskim osvjetljenjem, led žarulja za nargile, nargile za pušače
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a69984

Opis

Prodajna proizvoda:

1: visoko kvalitetni materijal: Izrađen od izdržljivog i ekološki čiste plastike, led ring lampa izdržljiva, čvrsta i stabilna, i može se koristiti za dugo vremena.

2: Uključite svjetlo pomoću odgovarajućeg daljinskog upravljača, možete prilagoditi boje i svjetline.Oko 16 različitih boja, stalno se razlikuju jedni od drugih

3: Višenamjenski: Šarene led svjetla višenamjenski, pogodno za staklene prozirne vaze, kao i mogu se koristiti na Noć vještica, Božić, zurke i druge prizore.

4: Infracrveni daljinski upravljač: kružnom lampa USB za spavaće sobe opremljen sa daljinskim upravljačem koji se može prilagoditi boje i svjetline, dodajući zabave, a bežični dizajn lagan za korištenje.

5: Punjiva led downlight: okolni kružnom punjiva lampa i dolazi s USB kabelom za punjenje, koji je pogodan za punjenje i koristiti u različitim scenarijima.

Opišite:

Product name: Pribor za nargile Led lampa za atmosferu, svjetiljka s daljinskim upravljačem u obliku kotača, lampa za atmosferu, lampa za atmosferu s daljinskim upravljanjem

Veličina proizvoda: kao što je prikazano na slici

Materijal: ABS

Boja: RGB šareni

Lista proizvoda:

1x Pribor za nargile LED pozadinsko svjetlo

Kabel 1xUSB

1x daljinski upravljač

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina