Stalak za Стоячих Kišobranima Самоклеящийся Zidni Stalak za Prtljagu Kišobranima Bez Perforacije Zaseban Tip za Umivaonik na Balkonu

17.05 kn 11.27 kn

  • Oznake: držač za kišobran zid, držač stalka za kišobrane, stalak za prtljagu kišobrani, stalak za kišobrane za dom, rok za kišobrane
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a70772

Opis

Viseći Suncobran bez Perforacije, Stalak za Dom, Organizator, Držač za Kišobran, Izmjenjivi Zaseban Tip za Balkona, Umivaonik na Trijemu

Lice:

1. Kako bi poboljšali korištenje prostora: pravokutni oblik omogućuje vam da stavite držač za kišobran u svakom ulazu, ili pored bilo koje kamena vrata.Osim toga, u držaču, može istovremeno pohraniti 4 prometne, male, minijaturne suncobrana.

2. Snažan i izdržljiv: Izrađena od polipropilena materijala, ima visoku čvrstoću i glatka modernim dizajnom, otporan na vodu, i ne brinući se da vaš stalak za kišobrane će se raspasti.

3. Praktičan drenaža: Donji nosač predstavlja izmjenjivi sanduk za skladištenje vode s nezavisni uređaj koji je pogodan za odvodnju i pročišćavanje.

4. Неразрушающая instalacija: Koristite priloženu naljepnicu instalirati ovaj stalak za kišobrane za nekoliko minuta.Lako i brzo instalirati, ne сверля i bez oštećenja zida, možete imati svoj vlastiti stalak za kišobrane.

5. Podesiva visina: gornji i donji nosač stalka za kišobrane odvojeni, a dužina stalka za kišobrane je moguće podesiti tako da možete pohraniti suncobrani bilo koje veličine.

Specifikacija:

Boja: Bijela

Veličina: oko 24x8 cm/9,44x3,14 inča

Materijal: PP

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x Stalak za kišobrane

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Funkcija Visi
Materijal Plastika
Konformaciju Pruća / Tangled / Povezana struktura
Vrsta Držači za Kišobrane
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Inženjering No
Stil Moderan stil
Broj modela Držači za Kišobrane