Старшеклассница Odijelo Navijač Klupska Stil Klizanje Na Ledu Cheerleading Sveučilišna Momčad Navijač Odijelo Navijač Маскарадная Oblik

873.76 kn 436.91 kn

  • Oznake: haljine za klizanje za dječake, haljine za lik catania, хлопающее haljina za klizanje, фигурное haljina za klizanje, crne hlače amole, sportski haljina za lik catania, кеннесоу klizanje na ledu, crna haljina za klizanje, dječja haljina za klizanje, bg klizanje na ledu
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a71174

Opis

Tablica veličina

Preporučena dob i rast su navedeni samo za referencu.Ako svoje veličine se kreću između dviju veličina, savjetujemo da odaberete veće veličine. (Dimenzije su navedene u tablici veličine odnose se na veličinu proizvoda, a ne u odnosu na tijelo.)

Fleksibilna kombinacija postavki

Postavljanje boja, veličina podržani narudžbe.

100% Elastan 1. Savršen za natjecanja i trening - biramo elastan vrhunske kvalitete, prozračna, mekana i fleksibilna.Kupaći kostim za ritmičku gimnastiku s rukavima, na dohvat ruke idealan za trening i natjecanja u bilo koje vrijeme.U međuvremenu, suknja za klizanje iz mreže ima laganu potpunost i glatku porub za elegantni stil. 2. Uvijek jedan za vas - trodimenzionalni stil i ručni rad, trudimo se da svaka haljina je savršen u svim pojedinostima.Bit će bolje, ako prilikom naručivanja haljine nam pošaljete svoje dimenzije, kao što su grudi, struk, rast, kuka, kako bismo mogli točno odabrati da li veličina. 3. Pristupačan za sve uzraste. -- Dostupne su pune dimenzije.Evo 10 veličina na izbor.Mi ćemo pravu veličinu u skladu s vašim potrebama.Bez obzira da li je slatka djevojka ili lijepe dame, za vas postoji jedna veličina. 4. Usluga po mjeri dizajn - pomoći ćemo vam kreirati vašu sljedeću odjeću!Naša usluga pojedinih dizajn će vam pružiti klizanje odijelo, o kojem ste oduvijek sanjali.Potrebno je samo da nam dostavite relevantne podatke. 5. Potrebno ručno pranje - U našem сшитом ručno kupaći kostim koristi mekih tkiva i vez kuglice, pa stroj za pranje zabranjeno.Molimo vas, operite ga ručno i ostavite da se osuši prirodnim putem.Kontaktirajte nas u bilo koje vrijeme povoljno za vas, mi smo uvijek spremni ugostiti vas.

Nemojte misliti dvaput u sljedećim situacijama: 1. Ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako vam se sviđaju naši proizvodi, poslat ćemo vam detaljne informacije nakon primitka vašeg zahtjeva. 2. Ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako vam se sviđa naš dizajn, ali ne i boje, boja se može promijeniti, kao što vam se sviđa! 3. Ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako vam se sviđaju naši proizvodi, ali želite napraviti male promjene, možemo proizvoditi novi uzorak na vaš zahtjev! 4. Ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako vam se sviđaju naši proizvodi, ali želite imati ih pod svojim brendom.Dobrodošli kao OEM i ODM! 5. Slobodno nas kontaktirajte ako imate svoj vlastiti dizajn i brand.Naša tvornica želi proizvesti uzorci za vašu pomoć!Nadamo se da ćemo dugoročnu suradnju! 6. Ne ustručavajte se kontaktirati nas, ako je bilo koji dogovor / cijena od vas смутили.Pošaljite nam svoj zahtjev, kako bi se zatražiti najbolju uslugu / cijenu!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela Cloud
Plesni tip Plesna dvorana
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv ЛЮХУО
Spol Djevojke
Materijal Polyester, Elastan