Spor Feeder doggy style Zdjele Umetanje Spiralni Dizajn Anti Leptir Ulagač s sisanje čaša doggy style Zdjele Pribor Posuda Tepih Za Вылизывания Roba Za Pse

113.35 kn 66.90 kn

  • Oznake: poligon tanjur, zdjela za kuhanje, dodatna oprema za kućne ljubimce, Dodatna oprema, polako jedite zdjelu s hranom кошачьим
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a71522

Opis

Lice:

1. Zdjele za pse sa sporim energijom pomaže usporiti proces prehrane, što, zauzvrat, pomaže pravilnu probavu, uzimajući osloboditi od gušenja i prejedanje.Fleksibilna i jednostavna instalacija većina мисок za pseće hrane

2. Izrađen je od trovanja silikona, sigurno, mekani i korisne za zdravlje.Za razliku od čvrste plastike, to ne boli nos vašeg psa dok jede.

3. 38 mali vakuum na dnu pseći zdjele čvrste, poput hobotnice, i da ih možete sigurno pričvrstiti na dnu pseći zdjele bez dodavanja vode.

4. Pogodan za svakodnevno vlažne i suhe hrane, najbolje pogodno za pseći мисок promjera dna od 7 do 5,5 inča (rupa od 8,5 na 5,5 inča), koji možete obrezati barem do 4,3 inča.

5. LAKO se ČISTI: Sporo ulagač za pse nema složenih i regulirani ureda, što omogućuje lako ukloniti hranu otpada, kao i ako se ručno i strojno pranje.

Specifikacija:

Br. proizvoda: dozator hrane za pse

Materijal: silikon hrane

Boja: siva

Veličina: 17.3*10.9*4.6 cm/6.8*4.3*1.8 u

Težina: 110 g

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa zdjele
Korisna pasmina Pasa Univerzalni
Vrsta Psi
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Plastika
Naziv LINK NA CATLINK