1 Kom Dnevnik Dopis O Odgovornosti Plastične Folije Raspored Poslova Za Višekratnu Upotrebu Popis Znojan Podsjetnik

13.65 kn 8.16 kn

  • Oznake: Fiksni, mali grad, kako bi, potrošni materijal za časopise, ljepljive bilješke
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a72652

Opis

Karakteristike:

1. Ovaj kontrolni popis Rv sadrži važne opomene, koje bi trebali provjeriti u pripremi za priključivanje ili isključivanje vašeg Rv.It Dolazi s popisa robe, kao što je prikazano na slici, ili možete odrediti različite proizvode i njihov slijed (ne više od 10 proizvoda).

2.My Chores - to je jednostavan za korištenje prilagodljiv popis koji djeca mogu uzeti sa sobom, obavljajući svoje svakodnevne dužnosti po kući.Klizači ustati na svoje mjesto po mjeri izvršenje svakog zadatka, a roditelji mogu lako ažurirati popis zadataka svaki dan.

3. Prilagodljiv kontrolni popis za njegu starijim ljudima pomaže da se osigura obavljanju dnevnih dužnosti i aktivnosti za svoje umirovljenike najmilije njihove njegovatelje. Klizači ustati na mjesto na najmanje obavljanje svake akcije, i staratelji mogu lako provjeriti i ažurirati popis dužnosti svaki dan.

4. Popis Rv ispisati na 3D pisaču od биоразлагаемого plastike (Pla) i ne-toksičan za kućne životinje i ljude.Njegov jedinstveni dizajn omogućuje ползункам lako kretati, ali ostati na mjestu kad su instalirani ili uklonjeni.Svi dijelovi check list tiskan s preciznošću do 0,1 milimetra i namijenjeni su za pričvršćivanje na mjestu bez uporabe ljepila ili štetnih kemikalija.Za izradu samo jednog kontrolnog popisa potrebno 13 tiskanih dijelova i 31 vinil naljepnica.Popis dolazi potpuno prikupljaju, протестированным i spreman za korištenje.

Specifikacija:

1. Boja: Bijela

2. Tip-1: Spomen ploča s kontrolnog popisa Rv

3.Tip-2: Spomen ploča s kontrolnog popisa kućanstava

4.Tip-3: Kontrolni popis za svakodnevnu njegu za starije ljude

5. Veličina: Približno 12x20 cm /4.72x7.87in

6. Materijal: Plastika

Paket uključuje: 1 X Vodič Plastična ploča RV popis

Napomene:

1. Prijelaz: 1 cm = 10 mm = 0,39 inča

2. Molim vas, dopustite pogreške u 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.Molimo vas, pobrinite se da vam ne smeta, prije nego što ponuditi cijenu.

3. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Hvala!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Ljepljiv ili ne No
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Stil Jastučići za bilješke
Broj modela HPF0053