Royal Жестяная Firma Poklopac od Boce Metalni Жестяная Firma Motorno Ulje Benzin Plin Promjer 13,8 inča, Okrugli Metalni Znakovi za Kuće i Kuhinjske Bara

51.36 kn

  • Oznake: vodeći vip službu za boce, firma trgovine, zidne obloge od kositra, pločica s natpisom iz metala, metalni znak route 66
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a75182

Opis

DIMENZIJE

13.8*13.8*1.5 inča (35*35*4 cm).

JEDNOSTAVNO OBJESITI UMJETNOST

Ovaj lagani metalni жестяная firma dolazi s 1 pre просверленным rupom za vješanje.To je dovoljno jednostavno montirati s pomoću dvosmjerne пенопластовой traka ili timski trake.Rub svakog жестяного znaka su otvoreni i podnio daleko za sigurno rukovanje.

KLASIČAN STARINSKI DEKOR

Ove retro naplativa od kositra, natpisi će biti zabavan i atraktivan ukras vašeg doma, ureda, bara, restorana, spavaonica, muške pećine ili garaže!

NEMA BLIJEDI

Znakovi Royal tin ispisuju vodootporni digitalni print boje visoke razlučivosti, što im daje više autentični starinski izgled.On ne blijedi, bez obzira na sunce, kišu ili drugih ekstremnih vremenskih uvjeta.On će ostati kao nova čak i nakon mnogo godina korištenja u zatvorenom prostoru ili na otvorenom.

GARANCIJA KVALITETE

Kontaktirajte nas, ako vam se ne sviđa metalni znak.Mi smo riješili sve probleme sa svojim zadovoljstvom u roku od 48 sati.

OBAVIJEST O INSTALACIJI

Možete ga objesiti u posebno predviđeni otvor da ne biste oštetili zid.

Za siguran prijevoz zidni nokte u opseg isporuke nisu uključeni.

PAKIRANJE LIST

1 * Metalni жестяная pločica s poklopcem za boce

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Stil Moderan stil
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Metalne
Oblik Cijele