Muški Moto Kit Термобелья IRON JIA'S, Быстросохнущие Duge Majice i Majice za Trčanje, Osnovni Sloj, Zimske Majice i Hlače, Kit

384.25 kn 188.26 kn

  • Oznake: Мотоциклетная Odijevanje, uštedi toplinske rublje muško, hlače sportska odjeća i donje rublje, Odijelo, zimske košulje za muškarce
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a75374

Opis

Muški Moto Kit Термобелья IRON JIA'S, Быстросохнущие Duge Majice i Majice za Trčanje, Osnovni Sloj, Zimske Majice i Hlače, Kit

Tehničke karakteristike:

Marka: IRON JIA'S

Stanje: Potpuno novi

Boja: Siva

Materijal: 64% najlon + 30% poliester + 6% elastan

Veličina: M, L, XL, XXL

Karakteristike:

1. POSEBAN MATERIJAL: Ovaj muški komplet термобелья za vožnju izrađena je od 64% najlon + 30% poliester + 6% spandex, on облегающий, lagan i nudi odlične termalne performanse, kako bi vam toplo u hladnim vremenskim uvjetima.

2. ODGOVARAJUĆU VRSTU: Ovaj komplet donjeg rublja za bavljenje sportom na otvorenom, ugodan za kožu i ne lijepi za tijelo, koristeći talijanske tehnologije glatko oblikovanje.A oni uključuju терморубашки i hlače, oni su stvarno mekana i udobna, dobro naliježu na tijelu bez svrbeža, smanjuje gubitak topline.Bešavne čvrsta konstrukcija učinkovito smanjuje trenje u sportu i ne nadražuje kožu.

3. UPIJA znoj I BRZO se SUŠI: Muško donje rublje toplinsko razvijeni koristeći влагоотводящих микроэластичных vlakana, koje se mogu brzo i odvode znoj, čuvajući vas suhi i lako, učinkovito sprječava stvaranje neugodnih mirisa.Da vam je bilo ugodno i toplo-hladna zima, i za koju ste bili spremni uživati u prekrasnom odmoru na svježem zraku.

4. VISOKA ELASTIČNOST: muške hlače su izrađene korištenjem najnovije tehnologije izvaljen na četiri strane za potpunu fleksibilnost.Odjeća za ekstremne hladnoće ne će krivotvoritelja vaše pokrete, a vi ćete se osjećati slobodno u svim vrstama aktivnog odmora bez nelagode.

5. DIZAJNIRAN ZA BAVLJENJE SPORTOM NA OTVORENOM: tople majice i tajice veliki, ne samo kao osnovni sloj, ali i posebno je pogodna za vožnju biciklom, motociklom, penjanje, pješačenje, skijanje, klizanje, snowboarding, jogging, yoga, istraživati biljni i životinjski svijet, lov i drugih zimskih sportova.

Pakiranje unutra:

1 x Komplet Мотоциклетная t-shirt + Hlače

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Prodaja na 1 SET
Boja Siva
CN Zhejiang
Primjena Skijanje, Vožnja bicikla, Izvodi, Vožnja biciklom
Veličina M, L, XL, XXL
predmet Мотоциклетное Uštedi Toplinske Rublje
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv IRON JIA
Spol Unisex, MUŽ, Žene, Djevojke, Dječaci, Dama, Gospodo
Model МОТОБОЙ-NY001
Tip elementa Košulje i majice
Sezone Proljeće, Jesen, Zima
Odgovara Sport na otvorenom, Vožnja biciklom, Penjanje, Izvodi, Skijanje
Posebne karakteristike higroskopan, Znojenje, prozračni, Tanak
Materijal Elastan i Najlon