Otklopno-ljestve za stražnja vrata Kamioneta s Замковым uređajem Stepenice za stražnja vrata, Pogodan za Dodge Ram 1500 2002-2008

2 263.96 kn

  • Oznake: otklopni ljestve stražnja vrata kamioneta, hladnjak tahoe, pribor ford ranger wildtrack, f150 2017, Krevet-Kurva
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a76167

Opis

Napomena:

1) Molim vas, napišite ime i prezime, kada ste narudžbu.Za ruske kupce, molimo vas, napišite tri riječi.U drugim zemljama, molimo vas, napišite ne manje od dvije riječi.

2). Molimo, pošaljite nam fotografiju vašeg automobila nakon narudžbe.

3). Poslat ćemo vam poruku za vas obavijestiti o vrlo važnoj stvari nakon što naručite.Molimo, kontaktirajte nas u roku od 3 dana.

Hvala na suradnji.

Dobrodošli u tvrtku Rsmax Auto Accessories Co., Ltd. - Potpuni doživljaj u modernizaciju suv.

【MATERIJAL】 Stepenice stražnja vrata izrađen od visoko-kvalitetne aluminijske legure.To je svjetlo na težini, ne hrđa i izdržljiva. 【FUNKCIJA】 Može pomoći djeci i ljudima koji pokreću stvari, povoljno, brzo i sigurno sjesti u auto. 【ORIGINALNA UGRADNJA AUTO RUPE】 Stepenice za stražnja vrata, jednostavan je za instalaciju i ne zahtjeva rezanje ili bušenje.Postavlja se u skladu s izvornim stanjem rupe vozila, može biti građena i nalazi, jednostavan za korištenje, neće utjecati na normalno otvaranje vrata. 【ISKRENA POSLUGA u】: mi Smo odgovorni međunarodnim prodavačima i pružamo kvalitetne usluge.Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Slobodno idi na vrh i kliknite "Dodaj u košaricu" kupiti ovaj zadivljujući kvalitetan proizvod upravo sada! ! !

● Originalna ugradnja auto rupe

Možete ga instalirati u prvobitnu rupu vozila, bez brige o problemima s instalacijom.Možete ga preklopiti i staviti, ne brinući o otvaranju vrata automobila.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Auto ljestve s leđa vrata

Stanje: 100% potpuno novi

Materijal: Aluminij

Boja: Crna

Težina: 3,5 kg

Nosivost: 98 kg/209 Mb

Naziv proizvoda: Stubište za stražnja vrata

Montaža: pričvršćivanje na vijak

Napomena

1. Molim vas, dopustite odstupanje na 1-10 mm zbog ručnog mjerenja.

2. Zbog razlike u osvjetljenju i zaslonu u boji robe može se malo razlikovati od boje na fotografijama.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip elementa Papučice
Karakteristike Sklopivi
Godine 2020-2022
Tip materijala Čelik
Garancija 1 Godina
Kapacitet 200 KILOGRAMA
Boja Crna
Smještaj na vozilu Straga
Podrijetlo Kontinentalna Kina