Led multifunkcionalni svjetiljku USB punjenje 5 fluorescentnih načina za vanjsku kamp za održavanje automobila uredska rasvjeta

158.06 kn 74.26 kn

  • Oznake: led multifunkcionalni svjetiljku
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a76222

Opis

O ovom proizvodu Dugi stil: 14,5 cm * 4,8 cm kratak stil: 11 cm * 3,5 cm

【Rotacije za 360 stupnjeva, a 5 načina rada rasvjete】Svjetiljka ima jedinstvenu konstrukciju sa rotacijom 360 stupnjeva, pruža многоугольное rasvjeta, odlično radi u skučenim prostorima.Ovaj led svjetiljka ima 5 načina rada rasvjete: način prednjih svjetala / Način rada high-light / Način rada low light / Način rada crvenog svjetla / Treperi crveno svjetlo. (dugi pritisak na tipku prekidača omogućava da se prebacite u način rada crvenog rasvjeta).

【USB punjiva i сверхдлительное vrijeme rada】 Ugrađena punjiva baterija 18650 (2000 mah), s dobro trajanje baterije, kit sadrži USB kabel, 4 kom., punjiva preko USB-port (u paketu računala, adapter, ac adapter i punjač), za punjenje je samo oko 3 sata. napunite ga od nula baterije.Ovaj led radi do 5-6 sati u stanju visoke osvjetljenja, 16 sati u načinu rada low light nakon potpunog punjenja.

【Poboljšati сверхсильное magnetsko temelj i kuka】 Magnetsko dna ima solidne fiksacija, i magnetska svjetla se mogu ostavljati na bilo koju metalnu postali, oni će ostati na mjestu pri radu na teško dostupnim mjestima.kuka je vrlo pogodan da bi ste mogli postaviti ovaj radna lampa u svakom mjestu i osloboditi ruke za završetak rada.

【Izdržljiv materijal i prijenosni】 Ove led radne svjetiljke su izrađene od tvrde gume, štite od znojenja i slip-glava od aluminija, koji učinkovito raspršuje toplinu, produžuje vijek trajanja žarulje.Zahvaljujući sklopivi dizajn grill-svjetiljka se lako nose, to je mali presavijeni i može se staviti u džep košulje ili hlače, što je idealno za majstora, zavarivač, vodovod i profesionalni aparati.

【Vodootporan i naširoko koristi】 Vodootporan, osigurava da se sigurnosna rasvjeta odlično funkcionira u kišnih ili snježne dane. radna lampa COB je idealan za popravak automobila, u hitnim slučajevima, kampiranje, putovanja, planinarenja, ribolova, токарных CNC alatnih strojeva, servis, radionice, garaže, nestanka električne energije, rasvjeta, rad noću i radi pod zvonom. (ALI NE STAVLJAJTE U VODU)

Naši

Anonymous

Sve - працю, mene ne boli da se bilo koja preporuka. Кацапи 3.14 дараси.

Anonymous

Super Produit

Dodaj recenziju

Više informacija

Dirao Visok / Srednji / Nizak
Izvor svjetlosti Led Žarulje
Lik 2 Led Svjetla Punjive Radna Svjetla
Model led perli Led radna lampa
Kut zrake 45°
Broj modela Svjetlo rada LED UDARCA radni
Značajka 4 COB LED Tactical Flashlight USB Punjiva ručna Svjetiljka
Naziv Gornja vrata
Značajka 5 za popravak automobila, Roštilj i korištenje na otvorenom
Lik 1 Radna svjetiljka s magnetskim osnova i spuštenog kukičanje
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija RoHS, EMV, ce
Lumen 800 Lumena
Snaga 5w
Tip elementa Prijenosni Reflektor
Korištenje Popravak automobila, Početna, garaža, HITNA
Lice 3 Okret za 360 ° na 5 Načina Svijetle Punjive Svjetiljke