Otporan na Atmosferske uvjete Nosač Oluka za Arlo Pro/2/3/4/ HD/Ultra/Ultra 2/Go 2/Essential/Za ulice/Eufycam E/2C/2C Pro/2 pro/E20 E40(crna)

14.45 kn

  • Oznake: otporan na atmosferske uvjete nosač oluka, solarni panel sa baterijom, arlo o, solarni panel arlo, neophodna solarni panel arlo, eufycam
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a77387

Opis

1. SUPERIOR I SIGURAN PRIKAZ - kamera dizajnirana je zajedno sa svojim kamera pruža pogled iz ptičje perspektive za nadzor.To također vam omogućuje da stavite kameru visoko, što otežava pristup do njega, предохраняя ga od udaraca ili krađe.

2. Bilo je ugao koji želite - Nosač lako prilagodljive i fleksibilno prilagođava za pozicioniranje vašeg fotoaparata, može se rotirati kameru na 360 stupnjeva

3. Jednostavan za instalaciju - za završetak instalacije, postavljanje nosača na ušće, a zatim kamere za potrebno samo nekoliko minuta.

4. Stabilnost - dovoljno je čvrst i pouzdan, uvijek držite kameru u željenom položaju.Više ne morate obnoviti kameru ili brinuti o tome da ona spadati.

5. UPUĆIVANJE UKLJUČUJE - 1x držač za oluke, 2x позиционирующий vijak.

Naši

Anonymous

Ovaj proizvod nije najbolji. Izdanje je prvi: Jedan od mojih došao s оборванной navojem, tako da ne крепился na желобу. Problem drugi: To mount ne može izdržati težinu Eufycam 2 pro 2k. Najmanji vjetar to će izazvati aktiviranje kamere, kao i na činjenicu da je film materijal će biti slab i nepodoban za korištenje Pokušao sam dobiti povrat novca za robu, i oni su zamolili sve poslati robu nazad, što je za mene previše skupo. Ne bih se kupiti od tih dečki!

Anonymous

Proizvod odgovara slikama

Dodaj recenziju

Više informacija

Certifikacija Nema
Naziv Шюэда
Podrijetlo Kontinentalna Kina