Prijenosni Cvjetni Dizalicom S po cijeloj površini Ptice Poklon Za Učitelja, Torba za Cipele, Džep na tenis rukomet, Torbe za Putovanja u Japanskom Stilu za Studente, Svakodnevne

47.53 kn 26.15 kn

  • Oznake: Ruksak - Crane, ruksak na uzice, torba, džep za nastavnika
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a77460

Opis

Prijenosni Cvjetni Dizalicom S po cijeloj površini Ptice Poklon Za Učitelja, Torba za Cipele, Džep na tenis rukomet, Torbe za Putovanja u Japanskom Stilu za Studente, Svakodnevne

veličina

Naša torba na pertla unisex s dimenzijama 33 x 38 cm, koji je dovoljno velik da nose razne predmete, kao što su sportska odjeća i obuća, rukavice, sportske ručnici, odjeća za kupanje i potrepština.

Povećana trajnost i udobnost: Naš ruksak na pertla je izrađen od poliestera visoke gustoće, koji se razlikuje povećanje snage i izdržati svakodnevno trošenje.Kopča za remen omogućava brzo spremanje stvari, a i lako umetnuti i izvaditi ih.Debeli remen sprečava сдавливание ramena i pomaže da se smanji stres na ramenima.

Stroj za pranje: Pranje je potrebno za bilo koji torbe za tenis rukomet.Ove torbe s tie perivo u perilici, preporučuje se da koristite blagi deterdžent i objesite da se osuši!Oznaka: Ti ruksaci na niz vrlo pogodna za škole, teretane, sport, joga, ples, putovanja, ručne prtljage, prtljage, kampiranje, planinarenje, šetnje, timski rad, treninge i tako Dalje! Ova sportska torba na pertla i za muškarce, žene i djecu odličan poklon.

Oznaka: Ti ruksaci na niz vrlo pogodna za škole, teretane, sport, joga, ples, putovanja, ručne prtljage, prtljage, kampiranje, planinarenje, šetnje, timski rad, treninge i tako Dalje! Ova sportska torba na pertla i za muškarce, žene i djecu odličan poklon.

Nastojimo stvoriti za vas jedinstven i smislene poklone za dječake i djevojčice donose više sreće i zabave u vaš život.Vaše zadovoljstvo - naš je najveći cilj.

Kvalitetne usluge: nastojimo pružiti klijentima dobar shopping iskustvo.Ako proizvod ima bilo kakvih problema s kvalitetom, molimo vas, kontaktirajte nas i mi ćemo odlučiti ih za vas u roku od 24 sata.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Tip slike Životinje grafike
Tip naprtnjače Meki
Gužva Dame, Djevojka, Studenti, Gay, MUŽ, Unisex
Broj modela sk6347/Ruksak za ptice s cvjetnim uzorkom dizalica
Tip elementa Naprtnjače
Uzorak Cvjetni Torbe na Шнурках S Журавлиной Ptica
Sustav Za Nošenje Zaobljena naramenica
Stil Casual cipele
Odjeća za kišu No
Kapacitet Ispod 20 litara
Mjesto podrijetla Kina (kopno)
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip zatvaranja NIZ
Inženjering Drugo
Podloga materijal Polyester
Scene Teretana, Na ulici, Svakodnevno, Škola, Kupnje, Plaža, Putovanja
Spol Unisex
Izgled Nema
Osnovni materijal Polyester
Vrsta olovke/Uzice Meka ručka
Ukras Nema