29 kom. Set Noževa Za Rezanje Od Ugljičnog Čelika, Umjetnička Djela, Graviranje, Drvena Žlica, Skup Резаков, Model, Popravak, Višenamjenski Skulpturalni Skalpel

110.17 kn 76.00 kn

  • Oznake: Set noževa разделочных, Oštrice, nož, card nož, Oštrica Sk5, Oštrica
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a78887

Opis

Opis: 1. [Dobro organizirani torbica] Ovaj set noževa za hobi uključuje matrica, fino oštrenje, zarezima, lopatice za долбления, lunch u kompaktno plastično kućište za jednostavnu pohranu i nošenje, držeći ih dobro отсортированными na jednom mjestu. 2. [Izdržljiv materijal] Oštri i robusni noževi od legiranog ugljičnog čelika lako urezuje drvo, karton, tkanina, papir i plastiku. 3. [Jednostavno korištenje] Kompatibilan s različitim vrstama oštrice (širine 6 mm).Lako zamjenjivih oštrice zauzimaju više od 5 sekundi.Aluminijska ručka, обтянутая gume, pruža pouzdan čekanje i sprečava klizanje. 4. [Multi-purpose ] Osnovni početni set noževa za hobi-ručni rad za male radova na rezanje i obično se koristi za sečenje mekih i laganih materijala kao što su papir, razglednice i tanke komade drva.Idealna je za poslove gdje je potrebna preciznost, a ne snagu, na primjer, za prikupljanje otpada.

Tehničke karakteristike: Materijal: Metal, plastika Boja: plava

Upućivanje uključuje: 1 komplet * Stroj za nož

Napomena: 1. Molim vas, dopustite 1-3 cm razlikuje zbog ručnog mjerenja. 2. Zbog različitih telefona i različitih osvjetljenja na slici možda ne vidite stvarne boje proizvoda.Hvala na razumijevanju.

Naši

Anonymous

Vrlo brza isporuka. Hvala

Anonymous

Kvaliteta kutije ostavlja puno da se željeni.

Dodaj recenziju

Više informacija

Dužina ručke 3 cm
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv исфридай
Oštrim nožem NO
Kut nagiba oštrice ≤60°
Broj modela Set noževa разделочных
Materijal ručke Od Nehrđajućeg Čelika
Puna Dužina 0,1 cm
Dvorac NO
Materijal oštrice Od Nehrđajućeg Čelika
Pribor za samostalnu izradu Woodworking
Dužina noža 0,1 cm
Vrsta Мультинож
Sila opruge NO