GULING Čelik Dimenzija Gauge ST Metrički Strojni Navojem Штекерный Manometar Visoke kvalitete na veliko ST M3 * 0,5 M4 * 0,7 M5 * 0,8 M6 * 1

170.49 kn

  • Oznake: m12x1.75, tubal navoj, senzor navojni čepovi, dodirnite 28 dpi
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a79812

Opis

GULING Steel Mercury Gage ST Metrički Резьбонарезной Штекерный Senzor Visoke Kvalitete u rasutom stanju

Senzori штепсельной vilice senzora prsten ljuske zagrada, senzori штепсельной vilice senzora prsten ljuske zagrada 0.3 d više nego konvencionalni senzori s navojem

Karakteristike:

Materijal: Mjerna glava je izrađena od vodiče, nosive čelične GR15 i stroga tvrdoća prilikom toplinske obrade 58-65HRC.On ima jednu čvrstu formu i ima visoke прокаливаемостью.Imbus koljenica je izrađen od po mogućnosti čvrstog čelika, ima s dizajn, udoban vezu, a mat i đonovi.Preciznost: 6 h/6 g 100% potpuno novi i kvalitetan.Senzor navojni čepovi - to je alat za mjerenje ispravnosti veličine unutarnjeg navoja.Senzor navojni čepovi promjera manje od 100 mm predstavlja senzor navojni čepovi s коническим koljenica.Navojni штекерный kalibra 100 mm i više - to je штекерный kalibar s dvostrukim navojem.Jednostavno rukovanje i održavanje, visoke performanse.

Specifikacija:

Materijal: Nosive čelične

Težina: 14 ~ 221 g / 0,5 ~ 7,8 grama

Proces praćenja i mjerenja

1. Prvo je potrebno očistiti, čiste plahte i zagađenja do toga, kao i senzor za navojni čepovi i izmjerena nit će biti pozitivni, zatim palca i kažiprsta вращают kružnom senzor za konac u slobodnom stanju možete je prepoznati po punoj dužini niti, u suprotnom se ne može utvrditi.

2. Nakon uporabe odgovarajućih inspekcijskih i метрологических institucija inspekcija i matematika i kvalificirani, zatim senzor navojni čepovi i izmjerena par navoja nakon, koristite prst palca i kružnom senzor rotacije kažiprst, dužina navoja vijak u roku od 2 korak bi trebao biti kvalificirala se, u protivnom će se smatrati da su nevažne proizvod.

Popis paketa:

1 * Senzor navojni čepovi

Napomena:

1. Prije korištenja: Navojem штекерный manometar mora biti testiran i osposobljen odgovarajućim инспекционными i метрологическими agencijama prije stavljanja u pogon na proizvodnoj lokaciji.

2. Upotreba: treba obratiti pozornost na razred tolerancije test navoja i kod odstupanja, kao i na razred tolerancije oznake senzora navoja, kod odstupanja isti.

3. Nakon što je kalibar s navojem čep će biti završen očistite i izmjerite dio mlaznice, koju treba očistiti i čuvati u kutiji sa određenom količinom.Proizvodnja igralište mora biti postavljena na fiksni položaja broda i blago osvijetljen, kako bi se spriječilo udar i oštećenje mjerne površine.Strogo je zabranjeno вдавливать navoj u navoj kao reznog alata, kako bi izbjegli prerano trošenje i osigurati točnost mjernih instrumenata.

Pakiranje i Dostava:

Tvrtka GULING nudi razne načine isporuke navedena u nastavku, kao i besplatnu uslugu dostave mnogih naših proizvoda.Sve proizvode, koji imaju pravo na besplatne dostave se prikazuju na stranici s popisom robe.Vrijeme isporuke navedeno u radne dane (od ponedjeljka do petka), osim za odmor i vikend dana.U zavisnosti od vašeg naloga, vaša kupovina može biti isporučena u nekoliko paketa.

POLITIKA ZA POVRAT I ZAMJENA

U GULING činimo sve napore kako bi se osiguralo imate pozitivno iskustvo kupovine kod nas.Ako iz bilo kojeg razloga niste u potpunosti zadovoljni s kupnjom, možete vratiti svoju robu u roku od 60 dana, ako su nove, neoštećene i неизмененные.Mi ne možemo garantirati da će vaša roba će biti usvojen do povrata ili razmjenu, ako to nije u skladu s tim zahtjevima.Zahtjeve za povratak po isteku 60 dana zahtijevaju posebne dozvole.Svi povrati poslane na povrat novca će se oporezivati prikupljanje za popunjavanje zaliha i dostave.

ZAMJENA

Ako imate bilo kakvih problema sa proizvodom, molimo kontaktirajte naš tim za tehničku podršku i pomoć u rješavanju problema.

Molimo vas, pripremite sljedeće informacije:

Broj naloga

Potvrdu o kupnji

Video ili fotografija oštećenog/defektni proizvod

Poštanska adresa

Kontakt broj telefona

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Pribor za samostalnu izradu Obradu metala
Preciznost 6 H/6 G
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Drugo
Smjer navoja Ispravno
Naziv GUTANJE