Диммируемый Lampa za uzgoj Full led Samsung Small Plant Lamp za Hidroponski u zatvorenom prostoru, Podesiva po Visini s Timerom

127.51 kn 102.00 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a80821

Opis

Lampa za uzgoj biljaka s full led Samsung za sobno bilje, podesiva po visini, svjetla za uzgoj s vremena automatsko uključivanje/isključivanje 3/9/12 h, 10 razina podešavanje svjetline, 3 načina rasvjeta Svjetiljka za uzgoj biljaka

【Cijeli niz i 3 načina rasvjete】 Led lampa za uzgoj biljaka emitira cijeli niz visoke učinkovitosti 380-800 nm, kao i prirodna sunčeva svjetlost, pružajući imitacija sunčevog zračenja za vaše sobno bilje.I 3 modela svjetlosti spektra, visoko učinkoviti led i veća snaga.Halo grow light može zadovoljiti potrebe vaših biljaka u izvoru svjetlosti u različito vrijeme, pogodno za sve faze rasta i različitih biljaka, vijek trajanja je 50 000 sati.

【Ne naginje i potpuno sigurno】 Ažurirani dizajn, koristite spojne cijevi, da bi регулируемую visinu lampe za biljke gore, gornji i donji promjer isti, on se neće savijati kada se koristi, i to više stabilna.Naš mini-lampe za uzgoj biljke Full spectrum certifikat FCC, ROHS, CE, PSE za zaštitu vas i vaše djece, žarulja ima dugi vijek trajanja, tako da možete ga koristiti s povjerenjem i voditi brigu o svojim biljkama.

【Podesiva visina i 10 nivoa zatamnjenja】 Mala lampa za uzgoj Dolazi s 3 cijevi i plastičnim заземляющим шипом, lako je položiti na tlo.Lampa za uzgoj biljke pokriva raspon visine biljaka 0-35 inča.Osim toga, velike površine ili veći broj biljaka će biti pokriveni, ako se lampica za uzgoj će biti postavljena na vrhu stupa.Lampa za uzgoj biljke može osigurati 10 nivoa od 10% do 100%.Možete pružiti različite razine svjetline za vaše sobno bilje u različitim fazama rasta.

【Ažurirani timer za automatsko UKLJUČIVANJE/isključivanje】 Lampe za uzgoj biljaka dolaze s funkcijom tajmera sa kružnim memorijom, koji omogućuje da se automatski uključiti / isključiti svaki dan u skladu s vašim postavkama: 3 sata (plava) / 9 sati (zeleno) / 12 sati (crvena).Ovaj se način osigurava da biljke apsorbiraju dovoljno svjetlosti za fotosintezu i dovoljno vremena za odmor. nikad ne brinite o svojim biljkama, kada kod kuće nema nikoga.Molimo, imajte na umu: brojilo je potrebno izgubiti, ako se lampica za uzgoj isključen.

【Visoko efikasna led lampa】 Ovaj led svjetiljka za uzgoj koristi vrhunske led Samsung, pruža snažan svjetlosni tok.Kapacitet mini-svjetiljke za sukulenti je samo oko 10 W, što je ekvivalent snage halogene žarulje snage 50 W.Procijenjena mjesečna cijena električne energije je oko 2 dolara (po 12 sati dnevno).Jedinstven umjetnički dizajn - moderan ukras svakog kućnog prostora.Koristi se za uzgoj različitih bonsai i sobno vrtne biljke.Ovo je odličan poklon, ako ste raste nekoliko stolnih male biljke.

Specifičnosti:

1. Model штепсельной vilice: EU / SAD / Uk / AU Dodatni priključak u skladu s vašim potrebama

2. Led brand: s NAJNOVIJOM led Samsung Širi

3. Zatamnjen: Da, 10 razina prilagodbe

4. Usklađivanje: Da, s 3-vremenske, 9-satnom i 12-satnom 3-tier vremena

5. Životni vijek: 50.000 sati +

6. Ulazni napon: 110 v ac 240 v ac

7. Izlazni napon: 5 v

8. Frekvencija: 50 Hz / 60 Hz

9.NET težina: 0,25 kg

10. Radna temperatura:-40 ℃-80 ° c

Primjena: Pogodno za sadnica povrća, cvijeća, biljnih sukulentnih biljaka, povrća, bonsai drveća, biljke, orhideje, limuna, čili, rajčica, algi, biljaka u svim fazama rasta i sl. Proizvodi mogu raditi kontinuirano.Pogodan za uzgoj u zatvorenom prostoru u šatoru, hidroponi, staklenik, vrtu u zatvorenom prostoru

Pažnja: Nije vodootporan, ne промокайте na kiši ili u morskoj vodi.Adapter ima napon od 5 v s USB priključkom

Rastući Vrhovi:

1. Temperatura: 26,7 ~ 30, koncentracija CO2: 1500ppm, potencijal

2. Radno okruženje za rasvjetu iznosi -20 ~ 40 stupnjeva Celzija, relativna vlažnost 45% ~ 90%.

3. Potencijalni vodik (PH): 5,5 ~ 6,3 (tla), 6,0 ~ 6,5 (drvo)

4. Ne dodirujte i ne treba se kretati, kada je svjetlo radi.

5. Ne перекрывайте ulaz i izlaz zraka, održavajte konvekcija zraka, ne gledate direktno na žarulje CF Odraste, dok su oni uključeni.

6. Visoko подвешенная lampa oslabiti energiju i da će utjecati na ciklus rasta biljaka, tako da svjetlo ne smije biti dodijeljena je previše visoko.

1. Mi prihvaćamo plaćanje preko Alipay, West Union, TT. Sve glavne kreditne kartice prihvaćene kroz secure payment procesor ESCROW.

2. Uplata mora biti izvršena u roku od 3 dana od narudžbe.

3. Ako ne možete rezervirati odmah nakon završetka aukcija, molim vas, pričekajte nekoliko minuta i pokušajte ponovo.Plaćanje mora biti završen u roku od 7 dana.

1. Vršimo dostavu širom svijeta (očekujte neke zemlje i APO/FPO).

2. Proizvod će biti isporučen u roku od 2 dana nakon primitka uplate.

3. U pravilu, rok isporuke je 10 ~ 60 radnih dana.Ali zbog različitih vremena carinjenja u različitim zemljama, to će utjecati na normalno vrijeme isporuke parcele, tako da, molim vas, shvatite to.

4. Mi prihvaćamo DHL, UPS EMS i drugim kurirskim ako je potrebno promijeniti način dostave, molimo vas, kontaktirajte me.

5. Dostava cijena ne uključuje carine na uvoz, carinska pristojba, kupac mora da plati te carine.

6. Ako niste primili paket u roku od 45 dana, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće, mi smo odlučili to prvi put.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Način zatamnjen VIJAK ZA KRATKA SVJETLA
Materijal Plastika
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv CF Rasti
Certifikacija ce, EMV, FCC, псэ, RoHS, STR
Materijal kućišta Plastika
Karakteristike Mali led Biljka Raste Svjetlom
Je regulirano svjetlinom DA
Tip elementa Raste Svjetla
Izvor napajanja DC
Napon 5V