Božićni Okretni Svijećnjak Metalne Vruće Revolving Svijećnjaci Kreativni Božićni Poklon Za Dnevne Sobe Vjenčanja Stranke

32.44 kn 13.00 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a80881

Opis

Označene stavke:

1. Živi i slatka je ukras: Božićni okretni svijećnjak lijepo uređena i možete gledati, kao što je suspenzija se vrti i čini sjene plešu na stropu, odraz svjetla veliko.

2. Kvalitetan revolving svijećnjaci: Naš rotirajući božićni svijećnjak izrađen od visoko kvalitetnih materijala, vrlo je izdržljiv i može se koristiti za dugo vremena.Jednostavnost montaže i korištenja.

3. Božićne dekoracije: Božićni rotirajući svijećnjak može donijeti radost Božića u svoj dom, koji će se svidjeti i djecu.On može dodati malo svjetla u ormar za posuđe ili ukrasiti vaš dom.

4、 Široko koristi: Božićni rotirajući svijećnjak - odličan ukras za dnevne sobe, Valentinovo, vjenčanja, zabave i sl. također Je idealan poklon za obitelj i prijatelje.

5、 Za svečane dekoracije: Rotirajući božićni svijećnjak može stvoriti toplu atmosferu, idealno za Noć vještica, jesenje festivala, Dan zahvalnosti, Božić i druge svečane dekoracije, i vrlo povoljno.

Opis:

Rotirajući božićni svijećnjak izrađen od visoko kvalitetnih materijala, tako da je vrlo čvrst, izdržljiv i jednostavan za montažu.Možete ga koristiti kao ukras za dnevne sobe, Valentinovo, vjenčanja, zabave i sl.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: Rotirajući Božićni Svijećnjak

Materijal proizvoda: Aluminij, željezo

Težina proizvoda: oko 30 g

Veličina proizvoda: oko 8*8*13 cm/3.15*3.15*5.12 palac

Pakiranje list:

Zlatni vruće rotirajući držač za подсвечника * 1 kom. (osim svijeća)

Napomene:

1. Zbog različitih efekata prikaza i rasvjete stvarna boja proizvoda se može malo razlikovati od boje, što je prikazano na slici.

2. Zbog ručnog mjerenja, molimo vas, dozvoliti odstupanje mjerenja na 1-3 vidi

Princip rotacije: Kad svijeća gori, topli zrak se diže i dovodi u rotaciji daskom vjetra.

Razlozi za odustajanje od žalbe:

1. Plamen svijeće je premalo proizvesti dovoljno toplog zraka.

2. Otvorite klima-uređaj, uključite ventilator ili otvorite prozor, što utječe na porast toplog zraka.

3. Postoji li cijele loptu na vrhu referentnog štap.

Mi koristimo mast aluminijska legura, jednostavan, uz dobru trajnost, debeli i teksturom (drugi koriste željeza premaz, masa željeznog noža prevelika i da će se smanjiti, a oštrica od željeza lako razbiti)

Načini plaćanja:

· Možete platiti bilo koji od gore navedenih načina, i, molimo vas, platiti u roku od 3 dana nakon postavljanja vaše narudžbe.

· Vaša uplata biti potvrđena A-cipele.com.hr u roku od 24 sata, i mi ćemo obraditi vašu narudžbu, nakon što je on završen.

· Ako vaš nalog je zatvoren iz sigurnosnih razloga, vi morate podnijeti zahtjev u A-cipele.com.hr.

· Povrat sredstava, izazvao je otkazivanje narudžbe, ugovor o povratu ili medijaciju, obradit će se odmah i obično traje oko 7-10 radnih dana da se u vaš korisnički račun.

Dostava i pakiranje:

· Svi proizvodi će biti provjereni i dobro upakiran prije slanja.Narudžbe će biti isporučen u roku od 2-5 radnih dana nakon završetka plaćanja.

· Težinu poštom ograničena na 2 kg. poslat Ćemo odvojeno, ako je težina veća od 2 kg.

· To obično traje oko 15-60 dana, a u nekim udaljenim područjima može potrajati malo više vremena.

· Možete odabrati najbrži način za isporuku, ako želite da biste dobili parcelu prije, a za to će vam trebati platiti troškove dostave.

Ponovno slanje i povrat novca:

Šaljemo pošiljke ponovo ili povrat novca, ako upućivanje izgubi, biti oštećen tijekom transporta ili će dobiti ne jedan proizvod.Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas, a mi ćemo vam rado pomoći.

Recenzije:

· Ako ste zadovoljni našim proizvodom i uslugom, molimo vas da ostavite nam pozitivan odgovor, mi ćemo biti vrlo zahvalni.

· Ako nešto nije tako, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite komentar, a mi ćemo se potruditi da vam pomogne, dok se sve ne prilagoditi.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Težina proizvoda Oko 30 g
Vrsta Stalak za Svijeće
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal proizvoda Aluminij, željezo
Svijeća u paketu NO
Materijal željezo
Korištenje uređenje kuće
Naziv ваасоскон
Prigodna Svijeća Колонная Candle (Svijeća)/ Lopta Svijeća
ručni rad No
Stil Klasični stil
naziv proizvoda Rotirajući Božićni Svijećnjak
Veličina proizvoda oko 8*8*13 cm/3.15*3.15*5.12 palac
Broj modela Božićni svjetlo za vožnju zlatna topla rotirajući stalak za svijeće
Funkcija Odgovarajući Plug-In Svijeća