SEXYWG Hip Korektivne donje Rublje Body Za Žene Body Shaper Gaćice Za Zatezanje Stražnjice Hip Pojačalo Push-Up Body s Набедренными Ploče

274.73 kn 151.13 kn

Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a81270

Opis

1. Naš glavni način isporuke-standardna dostava A-cipele.com.hr.Također podržava DHL, EMS, FedEx, UPS

2. Ako želite dobiti robu brže, molimo vas da nas kontaktirate da plati dodatne prijevoza, možemo vam ponuditi sljedeće brze i jeftine načine isporuke: DHL, EMS, FedEx. uz pomoć tih načina na koje možete dobiti robu u roku od 5-7 radnih dana.

3. proizvod će biti isporučen u roku od 24 sata po primitku vaše uplate. proizvod će biti isporučen u nedjelju i blagdane.

4. Mi smo na vrijeme obratite pažnju na svoj red.Ako želite promijeniti podatke o isporuci, samo prije slanja robe.Dakle, molimo, kontaktirajte naš odjel za podršku klijentima u što kraćem roku

1. Naš radni dan - od ponedjeljka do subote i od 9 ujutro do 8 navečer.

2. Molimo, kontaktirajte nas u 1st, ako imate bilo kakav problem sa hranom, ne otvarati bilo koji spor ili loše ocjene, prije nego što nas kontaktirate, molimo vas, vjerujte mi, da ćemo se potruditi da se riješi problem za vas!

3. Mi prihvaćamo povrat, ako je roba da nešto nije u redu, i tvrdnja mora biti предъявлена u prvih 7 dana, nakon primitka robe.

4. Ako niste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas, kontaktirajte nas.Mi ćemo se potruditi da služi vas u roku od 24 sata.

5. Mi podržavamo veliko i direktne isporuke.Možemo vam ponuditi izravnu ISPORUKU vašem klijentu direktno, bez ikakvih informacija o našoj trgovini. (Ni računa, ni našeg logotipa) .

6. Posluga u Molim vas kontaktirajte me preko poruka, ako imate bilo kakvih pitanja, mi ćemo vam odgovoriti u roku od 24 sata će se Poruka odgovor u roku od 24 sata (vikend nisu uključene).

Naši

Anonymous

Budući da je odrasla djevojka, ja svim silama pokušavam pronaći dobru фаху, koja mi je dobro prilagođen, ali osobno mi se vrlo svidio ovaj, ja vjerujem, da u njoj biti praktičniji od drugih, koje sam kupovala u prošlosti, a ja vjerujem da je to njihov novac vrijedi

Dodaj recenziju

Više informacija

Непристойная slika No
Tip elementa Шейперы
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Razinu kontrole Srednji
Seksualno potiču na razmišljanje No
Broj modela СФ1108
Debljina Standardni
Korektivne Donje Rublje Kontrolne Gaćice
Vrsta tkanine Čohe
Materijal Polyester, Elastan
CN Guangdong
Ukras Nema
Spol Žene
Vrstu podrške Bez žica