Motocikl Prigušivač Ispušnih Cijevi Noge Zaštitnik Toplotni Štit Poklopac s Podesivim Zasunom Za Harley Honda Yamaha Kawasaki Ducati

83.51 kn 66.82 kn

  • Oznake: vespa lx, Torbe, poklopac toplinskog štita, Pribor za motocikle, Pribor za motocikle
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a82031

Opis

Alat:

Molimo vas, pobrinite se da je ovaj detalj odgovara za svoj motor prije početka trgovanja

Odgovara za modele Kawasaki s promjerom od ispušnih plinova od 1 7/8 "do 2 3/4".

Obilježja: Stanje: 100% potpuno novi, Boja: kao što je prikazano na slikama Trostruka krom završiti s 2 tvrdnjama Kvalitetne toplinske izolacije ekrani izgledaju odlično i zadržavaju hladnoću, Molimo vas da pažljivo provjerite veličina na slici!

Upućivanje uključuje:

1 x toplinski Štit

1. DOSTAVA ŠIROM SVIJETA. (Osim nekih zemalja i APO / FPO) 2. Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja. 3. Šaljemo samo na potvrđena adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe MORA odgovarati adresi isporuke. 4. Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu. 5. VRIJEME ISPORUKE USLUGA pružena od strane prijevoznika i ne uključuju vikende i praznike.Vrijeme isporuke može varirati, a posebno u sezoni praznika. 6. Ako niste dobili svoj teret u roku od 30 dana od dana uplate, molimo, kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupaca! 7. Zbog dostupnosti na lageru, a razlika u vremenu, mi ćemo brod vašu robu sa našeg prvog dostupnog skladišta za brzu isporuku. 8. Vrijeme dostave:

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno molimo vas da nas kontaktirate odmah, prije nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Naziv PRIUŠTITI NADATI
Posebne karakteristike poklopac toplinskog štita
Naziv modela M008011
Tip materijala Metalne
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Marka Мотобайка Хусаберг, Indijski, Kawasaki, Ямаха, SUZUKI, Honda, ДУКАТИ, Harley-Davidson, trijumf, Pobjeda, Aprilia, BMW, Benelli, Univerzalni, M. V. Агуста, MWC
Visina proizvoda 0cm
Širina proizvoda 0cm
Dužina proizvoda 0cm
Težina proizvoda 0.2kg