G202 GSM Otvarač za vrata Releja Prekidač 2 /4G daljinski Upravljač Vrata Bežični Pristup Otvarač za vrata Na besplatni poziv od 850/900/1800/1900 Mhz

158.14 kn 64.80 kn

  • Oznake: relej za otvaranje vrata gsm relejni prekidač
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a82900

Opis

Bežični Daljinski Upravljač Pristupom Vrata Mobilni Telefon Daljinski Upravljač GSM Daljinski Otvarač Vrata WiFi Kontroler za Garažna Vrata, Rolete

Lice:

1. GSM otvarač za vrata: To je snažan GSM releja, koji se može koristiti za ovlaštenog za kontrolu pristupa, kontrolu vrata, daljinsko prebacivanje opreme i sustava za parkiranje.Osim toga, također je moguće koristiti i na mjestima gdje vam je potrebno je daljinski uključiti / isključiti sustav, stroj ili oprema sprovede besplatan poziv sa svog mobilnog telefona.

2. Sigurnost: koristite caller id za identifikaciju, čuvajte se nepoznatih pozivatelja; radite s bilo kojeg mjesta, bez ograničenja udaljenosti, dodajte ili uklonite korisnike putem SMS-naredbe; ne treba dati daljinsko upravljanje za različite korisnike; možete postaviti ovlašteni broj telefona do 999.

3. Relej-prekidač: relej sa nominalnim izlazom 3A / 240VAC za spajanje vrata ili strojno prekidača; djelovanje releja će se vratiti vlasniku SMS-potvrdu, ova funkcija se može uređivati korisnik.

4. Različita područja primjene: GSM uređaj za otvaranje vrata - to je vrlo jednostavan uređaj koji možete koristiti za autorizaciju, kontrolu pristupa, kontrolu vrata, daljinsko prebacivanje uređaja i parkirnih sustava.Zapravo, GSM uređaj za otvaranje vrata može se koristiti tamo gdje vam je potrebno da daljinski za otvaranje / zatvaranje sustava, strojevi i oprema pomoću besplatnih poziva s vašeg mobilnog telefona i zaštititi svoje imovine.

5. Garancija zadovoljstva: Mi težimo osigurati svakom klijentu vrhunsku razinu usluge kupcima, kako bi vam pružiti ugodno iskustvo iz kupovine.Ako imate bilo kakvih pitanja, pitanja ili vam je potrebna pomoć, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas izravno.

Specifikacija:

Porijeklo: Kontinentalna Kina

Frekvencija GSM: Quadband 850/900/1800/1900 Mhz

Mreža: 4G

Izlaz sirovina: NC / BEZ suhog kontakta, 3A/250VAC

Izvor istosmjernog napajanja: 9-24 vdc /2A

Potrošnja energije: 12 ulaz maksimalno 50 ma/u prosjeku 25 ma

SIM kartica: podrška za SIM kartica 3V

Antena: sučelje antene 50 Ω ma

Raspon temperature: - 20-60 ° c

Raspon vlažnosti: relativna vlažnost 90%

Materijal: Plastika

Rub veličina: oko 96,5x50x31,5 mm/3,79x1,96x1,24 cm

Napomena:

Zbog drugog monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, što je prikazano na slikama.Hvala!

Molimo vas, dozvoliti odstupanje u mjerenju na 1-2 cm zbog ručnog mjerenja.

1 x G202 GSM Otvarač za vrata

1 x Antena pojačanje

1 x Uputstvo

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Platforma - "pametna kuća" Nema
Broj modela Консервооткрыватель vrata GSM
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv ВОДУЛ
Certifikacija Nema