1 Kom. Maska Za Liftinga Lica V Element, Face Lift, Bradu, Obraze Terapije Pojas Za Mršavljenje Lica Ljepote Za Njegu Kože Lica

19.51 kn 14.66 kn

  • Oznake: maska od zelenog čaja, zelena štapić za maske, V-oblika lifting lica
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a83935

Opis

1 Kom. Maska Za Liftinga Lica V Element, Face Lift, Bradu, Obraze Terapije Pojas Za Mršavljenje Lica Ljepote Za Njegu Kože Lica

Karakteristike:

1. Protiv starenja i protiv bora: s vremenom se pojavljuju problemi s kožom, nazolabijalne bore postaju tamnije, a koža na licu обвисает.Naša maska V Line posvjetljuje i osvježavajuće тусклую kožu, uklanja дряблость kože, zaglađuje bore i linije smijeha, usporava starenje i vraća ljepotu.

2. Učinak liftinga: V-oblika dizajn uški ili ušnih kuke razlikuje maska za zatezanje lica od drugih konvencionalnih proizvoda.Olovka za oči, brada i linija brade izdvajali istovremeno za postizanje najboljih rezultata.Dok drugi obični pull-up maske samo podignite bradu, ukupni učinak nije dobar, jer je gornji dio linije brade ne приподнимается.

3. Snažna hidratacija: V-polimer гидрогелевая lifting-maska ne samo da je pun estetske эссенцией, ali i sprečava curenje sastojaka za njegu kože, ima super увлажняющей sila i nježan osjećaj korištenja i može stati snugly na teksturi kože, pokriva svaku poru, ne ostavljajući praznine, tako hidratantni učinak bolji nego kod drugih materijala.

4. Prirodna, profinjena i ne uzrokuje iritacije: prirodna, klinički dokazani sastojci maske V Line su веганскими, ne sadrže okrutnosti i nisu testirani na životinjama.U sastav naše maske ulazi poseban učvršćivanje, koji učinkovito zateže i vlaži kožu, čineći je više elastična i nježan.

5. Pogodna za kožu: Ovaj V-oblika лифтинговая maska je vrlo blaga, унисексная i pogodan je za osobe s osjetljivom kožom.Možete ga koristiti redovito kako bi se trajno sačuvati mladost i sjaj kože.Pogodan za sve tipove kože, ne izaziva iritacije osjetljive kože i pomaže vratiti čvrstoću i elastičnost, izgubljen kao rezultat starenja, ali i osigurava zaštitnu barijeru kože.

Opis:

Učinkovita maska V Lifting odlično radi, koristeći tehnologiju kirurške maske za zatezanje обвисшую kožu i izgladiti znakove starenja, omogućujući vam da žive život s povjerenjem.Maska za smanjivanje podbradak hrani i vlaži kožu, a maska za zatezanje brade doprinosi mladosti i сиянию kože.

Tehničke karakteristike:

Tip: Maska

Čist sadržaj: 10 g

Učinkovitost: Face lift

Odnosi se ljudi: opće informacije

Применимый tip kože: normalna

Rok trajanja: tri godine

Upućivanje uključuje:

1 kom. * Maska

Napomene:

1. Molim vas, dopustite pogreške u 0-1 palac zbog ručnog mjerenja.Hvala na razumijevanju.

2. Monitor kalibriran na razne načine, boja proizvoda prikazanih na fotografijama, može se malo razlikovati od stvarnog objekta.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Lice Anti-aging
Sastojak Dizajn V-spoj ушного kuka
Naziv Voda Sa Ledom Levin
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta Umotan Maska
Boja Crvena
NETO TEŽINA 10 g
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Broj potvrde -
Korištenje obrazi
Spol Unisex
Broj u pakovanju Veliki zgoditak
Tip elementa Liječenje i Maska
Formulacija GEL