51 mm Ispušne Cijevi ispušnog sustava moto FMF Powercore 2 Univerzalna za CRF150F CRF250F CRF230F KTM EXC WR450 LD450 GW250 CBR300 i tako Dalje

1 005.23 kn 653.42 kn

  • Oznake: ispušni moped 2т, ispušni plinovi есимуры, klizanje na ispušnih plinova, ispušni plinovi husqvarna, ispušni zx6r
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a84542

Opis

51 mm Ispušne Cijevi ispušnog sustava moto FMF Powercore 2 Univerzalna za CRF150F CRF250F CRF230F KTM EXC WR450 LD450 GW250 CBR300 i tako Dalje

1, Materijal: Nehrđajući čelik

2, Ukupna dužina: oko 470 mm

3, Ulazni promjer: 51 mm

4, Dolaze sa adapterom 51-36 mm, nosačem i pribor za instalaciju

Česta pitanja i Odgovori

Pitanje: Kako mogu naručiti?

Odgovor: Molimo, kliknite na "KUPI SADA", da bi nalog izravno ili koristite "DODAJ U KOŠARICU" kako bi se kupiti nekoliko proizvoda u jednoj narudžbi.Sustav A-cipele.com.hr automatski će ujediniti utovar trošak u skladu s krajnjim težine i volumena rezervacije.

Pitanje: Kada će biti poslan moja narudžba?

Odgovor: Vaša narudžba će biti poslana u roku od 24-72 sata, obično radnim danima.Prilikom narudžbe, molimo dostavite jasan adresne informacije, uključujući puno ime kontakt osobe, ulica, grad, poštanski broj, pokrajina/ država, država/regija, broj telefona; i osigurati da su sve informacije apsolutno ispravna.Ako bi se vratio ili izgubljen zbog pogrešne adrese, pogrešne brojeve telefona ili odbijanja kupca da potpiše kupac mora platiti sve poštanske troškove za vraćanje i ponovno slanje.

Pitanje: Kada ću dobiti posao?

Odgovor: Datum isporuke zavisi od odabranih načina isporuke.Za narudžbe s visokim troškovima nudimo vam da odaberete DHL brz i pouzdan način isporuke, obično 5-10 dana da stigne u većini zemalja/regija.Prioritetno Kine i A-cipele.com.hr dostava obično traje 20-35 dana da stigne u većini zemalja/regija.

Pitanje: Moram li platiti porez na uvoz?

Odgovor: Da.Kupac je odgovoran za plaćanje carinskih pristojbi na uvoz, kada upućivanje će stići tamo.Ne možemo pomoći kupcima da se izbjegne carina i poreza, jer carina odredišna zemlja/regija naplaćuje porez na uvoz primatelja.Ponekad kupci ne plaćaju porez, ali to ovisi o sreći.Carina odredišna zemlja / regija odluči naplatiti ili ne, kao i odlučuje koliko naplatiti.Prodavači nisu u stanju kontrolirati.

Pitanje: Cijena uključuje besplatnu dostavu?

Odgovor: Ne. Budući da su troškovi isporuke različit za različite zemlje / regije na razne načine isporuke, više fer i razumno naplaćivati različite troškove isporuke s različitim kupcima odredište.

Pitanje: Što trebam učiniti ako sam stekao pogrešan ili neispravan nalog?

Odgovor: Molimo vas kliknite "Kontakt s prodavateljem" na stranici naloga, da detaljno govoriti o problemima.Možemo odgovoriti na vaše poruke u roku od 24 sata da riješi ovaj problem za vas.Svi sporovi bez prethodnog vezu s prodavateljem neće biti prihvaćen.

Pitanje: Kako mogu ostaviti odgovor?

Odgovor: Kada ste dobili kako bi u dobrom stanju i zadovoljni kvalitetom, molimo vas, idite na stranicu s detaljima o poslu, potvrdite primljenu narudžbu i ostavite pozitivnu ocjenu 5 zvjezdica s dobrim recenzijama.Ako je primljen neispravan ili pogrešno rezervaciju, molimo kontaktirajte nas što je prije moguće.

Pitanje: Zašto ja više ne mogu napraviti rezervacije na A-cipele.com.hr?

Odgovor: Svi kupci-lopove (zloupotreba spore, zloupotreba ostavljajući loše ocjene zlouporaba dizanjem pitanja, zloupotreba oglašavanja poslova) će zauvijek crna lista i biti će poslani na platformu A-cipele.com.hr.Mi radimo sve što je moguće da bude koristan i iskren prodavatelj; Kupci, molimo vas, pokušajte biti ugodno i renomiranim ljudima.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Težina proizvoda 2.2kg
Posebne karakteristike 51 mm Univerzalni Ispušni
Certifikacija vanjskih iskusenja CC
Promjer proizvoda 5.1inch
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Širina proizvoda 10.5cm
Dužina proizvoda 47cm
Naziv ДЖОХОТАКИ
Marka Мотобайка Univerzalni
Visina proizvoda 13inch
Naziv modela JOHO_FMF470ММ
Tip materijala Od Nehrđajućeg Čelika