Prirodni Sušeni Cvijet Пампасной Bilje Ukras Kuće Za Dan Zahvalnosti Jesenja Žetva Vjenčanje Cvjetnih Aranžmana Ukras Zurke Boho

174.68 kn 87.34 kn

  • Oznake: biljni buket, Umjetno Cvijeće, Dekoracije za Dan Zahvalnosti, Kućni dekor, dekor u boho stilu, suho cvijeće za ukrašavanje
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a84803

Opis

Upute za uporabu:

Cvijeće i grančice možete na prirodan način распушить na suncu nekoliko sati prije upotrebe.Gubitak je normalna pojava, kao što je ova пампасная trava je prirodni сушащим biljke.Nalazeći se u vazi, lagano pospite s lakom za kosu, kako bi se smanjila осыпание i duže zadržati paperjast пампасные biljke.

Lice:

❁ Visokokvalitetne prirodne cvijeće:

Naša biljnih mješavina white pampas je izrađen od visoko-kvalitetne, pažljivo odabranih prirodnih suhog cvijeća, koji su sigurni i netoksični.Svakako pročitajte naš jastuk-jastuk, u kojoj je objašnjeno kako to učiniti vaše noge mekanim za postizanje izvrsnih rezultata!Oni daju vam elegantan, topao ambijent boho!

❁ Необслуживаемое ukras:

Za naše suvu travu Parr je lako da se brine.Dajući joj željeni oblik, možete ga staviti u vazu i uživati u uređenje svog doma ili ureda.Nema zalijevanje ili gnojenje nije potrebna.

❁ Skup od suhog cvijeća od trske: Ovaj sušeni пампасный trska je idealan kao prekrasne cvjetne dekoracije za vjenčanja, posebne aktivnosti ili home dekor.Idealno za rukotvorina, svadbeni buketi, postavljanje stola, jesenje cvjetne aranžmane i još mnogo toga!

❁ FANTASTIČNE JESENJE DEKORACIJE: Ako ste u potrazi za jesenje dekoracije za Dan zahvalnosti za svog doma, ureda ili kuće farmer ' s, te prirodne suha buketi, подаренные prirodom, će vam donijeti jeseni romantiku!Idealan za vas!

Pakiranje detalji

62 Kom.:

Pravi boji mali trske *15 + bijela mali trske *15

+ umutiti*32

100PC.:

Umutiti * 30 + duljinu od šećerne trske čaj * 5 + Tanak list crvenog eukaliptusa * 3 + Спиртовая trava * 5 + Trava zeca osnovne boje * 25 + Narančasta dragocjenu trava * 25 + Bež pšenica * 5 + Bijeli eukaliptus * 2

109 Art.:

Bijela fine trske * 15+ fine trske prirodnih boja * 15 + metle * 30 + bijela trava zeca * 15 + trava zeca osnovne boje * 15 + trska * 2 + bež pšenica * 5 + kuglice od bijelog zlata * 5, гипсофила * 1 + cvijet bijelog anisa * 1 + bijela trava ljubavnika * 5 (KOM)

O radnom vremenu

Zbog različitog radnog vremena i u svakoj zemlji, odnos će stati, ali odgovore na poruke će biti uručena u roku od jednog radnog dana.

Ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.Trudimo se da vam ponudimo bolju uslugu klijentima.

O slanju

Šaljemo narudžbe u roku od 3 radna dana.Vrijeme dostave će se razlikovati u zavisnosti od različitih zemalja, a ovisit će o vremenskim prilikama, državnim praznicima i tako dalje.Ako niste dobili nalog u predviđeno vrijeme, molimo kontaktirajte nas.

O povratne informacije

Mi održavamo visoke standarde kvalitete i nastojimo 100% zadovoljstva kupaca!Povratne informacije je vrlo važno.Molimo vas da nas kontaktirate odmah, PRIJE nego što ostavite neutralne ili negativne povratne informacije, tako da možemo na zadovoljavajući način riješiti svoje probleme.Nemoguće riješiti problem, ako mi o njima ne znamo!

Naši

Anonymous

Oni su idealni, nisu kaotično, postoji nekoliko lijepih boja!

Anonymous

Samo dodir jeseni u mojoj dnevnoj sobi. To mi se sviđa.

Dodaj recenziju

Više informacija

Cvjetni stil Buket cvijeća
Ključna riječ 3 vjenčanje cvijeća u boho stilu
Ključna riječ 1 Buket od sušenog bilja пампасных
Klasifikacija osušeni cvjetovi
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Ključne riječi 4 Demonstracije Buket Jesenje Žetve na Dan Zahvalnosti
Riječ 2 Skup Mješavine i Šibica Suhog Cvijeća trske
Materijal Pjena
Stil Cvijet
CN Guangdong
Ključne riječi 5 Home Vjenčanje Ured Dekor Farmera kuće
Izgovor Vjenčanje