Celestron NexYZ 3-Osni Univerzalni Adapter za smartphone, nosač za mobilni telefon za Астрономического Teleskop

312.66 kn

  • Oznake: adapter za smartphone mobilne ćelija
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a84873

Opis

Celestron NexYZ 3-Osni Univerzalni Adapter Za Smartphone Nosač Za Mobilni Telefon Monokularno Dvogled Spektiv Astronomski Teleskop

Celestron Nexyz Izdaje Univerzalni Adapter Za Smartphone Nosač Za Mobilni Telefon Monokularno Dvogled Spektar Astronomski Teleskop

Pregled

NexYZ povezuje vaš pametni telefon na телескопу, vizualni cijevi, биноклю, монокуляру i микроскопу, tako da možete snimati slike i video kroz okular.Radi sa širokim spektrom modela mobilnih telefona, uključujući sve najnovije uređaj Samsung, Google i Apple.Za razliku od drugih adaptera, NexYZ opremljen s tri strane regulatora pravca (osi X, Y i Z), koji za nekoliko sekundi je idealno kombinirati kameru telefona s окуляром, da bi ste bili spremni napraviti savršenu sliku.Osim toga, možete podesiti napetost, telefon sigurno удерживался na mjestu.NexYZ izdržati teške uvjete rada u terenskim uvjetima zbog svoje čvrste, izdržljiv dizajn sa metalnim okvirom i polimernim kućištem.Opis

NexYZ pogodan je za sve окуляров promjera od 35 mm do 60 mm, uključujući teleskopi s okulara 1.25 " i 2 ", uočavanje cijevi, jednim ili i dvogled.NexYZ također montira na микроскопам pomoću isporučenog adaptera, koji smanjuje koristan promjera do 25 mm, što odgovara veličini standardnog okular mikroskopa.Čvrsta opruga i zasun s navojem pružaju dvoetažna pouzdan i siguran hvat okulara optičkog uređaja, omogućujući vam da sa sigurnošću može da se slika.

NexYZ i broji u sebi ogroman asortiman smartphone.Platforma telefon u potpunosti je regulirano i može stati na bilo kojem uređaju - obično s надетым torbu.Čak i više od velikih "фаблеты", kao što su iPhone 8 Plus i najnoviji uređaj Samsung Galaxy, rade savršeno.Sigurna platforma s lakoćom može izdržati težinu tim više teških uređaja.

Ako je više osoba žele napraviti snimku kroz svoju optiku, jednostavne oprugom stezaljke NexYZ omogućuju lako skinuti jedan uređaj i zamijeniti ga drugim za nekoliko sekundi.NexYZ - idealno rješenje za zvjezdane stranke i grupne šetnje s pticama, gdje svatko želi napraviti svoj vlastiti snimak.

Jednostavno, kao što je X-Y-Z

Od NexYZ razlikuje od drugih adaptera za pametne telefone?Трехосевая podešavanje.Većina prilagodnika za računaju na ono što je idealno postavite telefon na platformi, i nude ograničenu kontrolu samo po dvije osi.Ali NexYZ vam daje mogućnost da stavite telefon na platformi, centrira nad окуляром pomoću tipke X i Y, a zatim premjesti gore ili prema dolje na окуляру, dok se u kadru ne pojavi cijelo vidno polje.

I iako je ova postavka je сверхточной, ona je i dalje izvodi se brže i lakše nego s drugim adapterima.Od početka do kraja proces traje oko 30 sekundi, uključujući i vrijeme potrebno za unos telefona u NexYZ, povezivanje NexYZ na окуляру, pokretanje aplikacije fotoaparat i centriranje kameru iznad окуляром uz pomoć olovke.Ako promijenite telefoni, okulara ili optički instrumenti, vam je potrebna samo mala prilagodba, da biste iznova konfigurirali fotoaparat na novi okular.

Također možete prebaciti slike sa portreta na pejzaža, jednostavno okrenite soft spona za okulara i by postavljanje pravo osi X, Y i Z, da biste konfigurirali telefon da u skladu s окуляром.

NAPOMENA: NexYZ pogodan za teleskopa, vizualne cijevi, dalekozor, монокуляров i mikroskopi.On nije pogodan za teleskopskih znamenitosti.NexYZ će raditi s većinom navlake za telefon, ali ako imate posebno velika torbica za telefon sa ugrađenim baterijama ili torbica-imenik, Celestron preporučuje se povuče ga za optimalno korištenje.

Američki i međunarodni patenti su u tijeku

Upute za Adapter za smartphone

Priključite ac adapter za napajanje

Za teleskopa, dalekozora i teleskopskih znamenitosti

Stisnite ručicu za otvaranje spojnica.Postavite obujmicu oko okulara i otpustite.Zategnite osigurač.

Za mikroskope

Odaberite jedan od dva dodatku, prijelaznih prstenova, koji na najbolji način odgovara na окуляру vašeg mikroskopa, i učvrstite ga na mjestu. (Možda ćete morati povući okular s mikroskopom, da postavite prsten.) Zatim slijedite gore navedene upute.

Postavite svoj telefon

NexYZ radi s običnim otpornim pokrivačima za telefone, ali će vam trebati ukloniti sjedalo u stilu "folio".Povucite klizač.Stavite telefon na platformi, tako da je njegov donji dio dodiruje gumene podloge.Pustite klizač.Sada je vaš mobitel zaštićen i spreman za prijenos slike.Ako je potrebno, možete podesiti napetost, telefon sigurno удерживался na licu mjesta, pogledajte priručnik NexYZ za podešavanje napetosti u odjeljku Podrška i preuzimanja.

Poravnanje i snimanje, Otvorite aplikaciju "Skladište". postavite telefon na okular s pomoću gumba na osi X i Y. Zatim koristite olovku osi Z za pomicanje bliže ili dalje od okulara dok ne dođete do željene obrezivanja.Konačno, prilagodite fokusiranje pomoću фокусировщика na svoju optiku i snimite sliku.

Naši

Anonymous

To je previše teška, nego živo mjesto. To je nepraktično, jer se koristi kao stativ.

Dodaj recenziju

Više informacija

Promjer okulara Adapter za smartphone Celestron
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Povećanje Adapter za smartphone Celestron
Vrsta Monokularno
Naziv селестрон
Razina vode IPX4
Vidno polje Adapter za smartphone Celestron
Materijal Metalne
Promjer leće objektiva Adapter za smartphone Celestron
Broj modela Adapter za smartphone Celestron