SunMade Jesenski Pastoralna Pupoljak Magnolije Grančica Latex Umjetno Cvijeće Kućni Svadbena Dekoracija Dekor U Dnevni Boravak Flores Artificales

40.96 kn 29.47 kn

  • Oznake: grana pupoljak, cvjetnih dekoracija, Расцвести, dekor od plastike, buket cvijeća, orhideja
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a85096

Opis

Naziv: Jesen Pastoralna Grančica Pupoljak Magnolije sa Zelenim Lišćem, Latex Umjetno Cvijeće

Marka: SunMade

Inspiraciju za dizajn: Prirodni пасторальный stil, klasični vintage boja elementi

Materijal: Svila, plastika i željezna žica

Boja: Kao što je prikazano na boji ispod

Mjerenje/dimenzije (približno): kao što je prikazano na slici ispod

Sadržaj pakiranja: 1 kom bez vaze

Scene primjene: Ured, spavaća soba, dnevni boravak, stol za kavu, Dvorište, Izlog / Visual merchandising, Balkon, Bar, kafić, hotel, restoran, studio fotografija

Odnosi se praznici: Božić, Nova godina, Svakodnevno

Preporuka prodavca: Monotono i šaren mješoviti sastav za svoje mogućnosti ili se koristi kao materijal za cvjetni aranžmani

Jesenski Pastoralna Grančica Pupoljak Magnolije sa Zelenim Lišćem Latex Umjetno Cvijeće PLAĆANJE/ISPORUKA

1. Prihvaćene Alipay (escrow), kreditne kartice.

2. Slanje će biti organiziran u što kraćem roku nakon primitka narudžbe, molimo, pažljivo proverite informacije o isporuci prije postavljanja vaše narudžbe.

3. Preporučena dostava: standardna dostava A-cipele.com.hr-više stabilan, siguran i brz.

ДРОПШИППИНГ/VELEPRODAJA

1. Šaljemo robu širom svijeta.Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica, molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

2. Mi ćemo vam pružiti najbolju veliko cijenu i to ćemo najbolje proizvode.

Napomene

1. Gotovo svi naši proizvodi su izrađeni ručno, pri ručnom mjerenju moguće su manje pogreške, tako da je naša mjerenja su samo za referencu.Budući da većina naših proizvoda su izrađeni od svile i plastike, može biti mala razlika u boji zbog različitih scena prikaza i razloga munje, molim vas, shvatite to prije postavljanja vaše narudžbe.

2. Mi cijenimo vaše pozitivne komentare, vaše zadovoljstvo je naša motivacija da se bolje!Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite savjet 5 zvjezdica (opis projekta 5 zvjezdica, poruka 5 zvjezdica, vrijeme transporta 5 zvjezdica).Mi ćemo biti vrlo zahvalni za vašu podršku i priznanje, ako ima bilo kakvih pitanja ili dobre ponude, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas.

3. Solarni cvijeće prodaje samo ovdje: sunmade.A-cipele.com.hr molimo, otiđite u dućan real SunMade za pravi kvalitetnim proizvodima.Volite cvijeće, volite život, ukrasiti život u ljubavi i prekrasnim cvijećem.Shop SunMade nestrpljivo čeka priliku podijeliti s vama svoju čudesnu izložba cvjetnih aranžmana.Ugodan shopping iskustvo i nadamo se da naši proizvodi moći će osvijetliti svoj život i donijeti više radosti vaše obitelji.

Naši

Anonymous

Malo loš proizvod

Anonymous

Vrlo lijepim bojama. došao malo zgužvanom, ali ga lako će to popraviti dvokrevetnoj kotao. Postoje kemijski miris, ali mislim da i on će nestati. Ostalo sve u redu. Prodavatelj roba i odličan! Preporučujem svima!

Anonymous

Lijepo cvijeće. Svijetlo ružičasta boja mi se svidjela više nego zelenkasto-bijela. Red je došao brzo, prodavatelj je normalno.

Dodaj recenziju

Više informacija

Cvjetni stil Cvjetnih grančica
Klasifikacija Umjetno Cvijeće
Materijal Lateks
Naziv stvorio sunce
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Vrsta magnolia
Izgovor Vjenčanje
Broj modela SB0501
Boja svjetlo roza, žuto-zelena, ružičasta ljubičasta
Primjena Kućni Svadbena Dekoracija, vrtni ukras, Cvjetnih aranžmana
Stil Cvijet