Kabel za slušalice Hi-Res Brown XLR 3,5 mm 2,5 mm 4,4 mm Za Beyerdynamic DT1770 DT1990 PRO AKG K181 pro 2015 M220 LN006886

804.19 kn 201.05 kn

  • Oznake: torbica logitech m220, kabel beyerdynamic t1, remington xlr, čudne slušalice, kabel us65 pro, kabel beyerdynamic 990, a2 сверхдинамический, spiralni kabel beyerdynamic, бейердинамический silikon, slušalice tfz
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a85132

Opis

Za strane music player možemo ponuditi

3,5 mm 3-pol (stereo) Zidni utikač,

3,5 mm 4-polni uravnotežen nožica,

2,5 mm 4-polni uravnotežen nožica,

4,4 mm Штекерный uravnotežen nožica,

XLR 4-polni utikač,

XLR 4-polni utikač-utičnica,

Dvostruki XLR 3-Polni utikač,

Dvostruki XLR 3-polni utikač-utičnica,

Priključni utikač 6,5 mm,

Nožica 4 u 1,

Utikač za Iphone,

Priključak tipa C, na vaš izbor.

Strana slušalice ili штырька za slušalice je isti kao i na našim fotografijama.Slušalice ili konektor za slušalice dostupne za odabir i prilagođavanje.

Kabel za slušalice visoke vodljivosti i niskog otpora, kabel Hi-Res.To посеребренный žica + 7N OCC.Ovaj kabel audio visoke rezolucije i odličnim snage, dugotrajna upotreba ne može uzrokovati probleme s обесцвечиванием, затвердеванием i отслаиванием, zvuk bolji nego kod običnog kabela.Jednostavan dizajn s prekrasnim kuka za slušalice (neki modeli bez kuka za slušalice).Možete sami da biste dobili osloboditi od ушного kuka (ako imate uho kuka), ako vam se ne sviđa.Udobnost i fleksibilnost, također bez premca.

7 Jezgre OCC Posrebreni (6*14+1*16) 100*0.05 mm OD0,8 mm Žica za slušalice visoke vodljivosti i niskog otpora, kabel Hi-Res.

Savjeti: kabel 3,5 mm s 4-priključak балансным utikačem (Bal) je pogodan za playera serije Hifiman (R2R2000 i ostale), igrač Qulcos qa361, igrač KOLEGICA PLENUE S, F. AUDIO FA2 XS03 i drugih playera s odgovarajućim lukama.Mobilni telefon Iphone ili obični player možda neće raditi (s jedne strane neće biti zvuka ako koristite na njih балансный kabel 3,5 mm).

Ako nemate profesionalno music player, Hifi, molimo odaberite 3,5 mm 3-polni штекерный kabel.

Napomena: slike su opisane samo za referencu, neki detalji mogu se razlikovati od fotografija, molimo vas, provjerite objekt standard.Imamo pravo na konačnu interpretaciju.

Naš kabel za slušalice uglavnom koristi na modelima slušalica navedenih u našem naslovu ili opisu.Koristite druge slušalice, ne može se garantirati 100%.Ako niste sigurni možete li koristiti naš kabel za slušalice na vašoj slušalici, molimo vas, pošaljite poruku, da nas kontaktirate za potvrdu, u suprotnom, kupac mora snositi odgovornost za posljedice.Imamo pravo na konačnu objašnjenje.Ako kupite naše proizvode, to znači da ste svjesni ovom ugovoru i slažem se s njim.

Poseban ugovor: kabel za iPhone i nožica type C možda neće biti dostupne za povezivanje neke moćne slušalice zbog neadekvatnog kapaciteta programa, što ukazuje na nizak volumen ili niske kvalitete zvuka.U tom slučaju, možda ćete morati spojiti pojačalo snage, da ga koristiti zajedno.U ovom slučaju ne radi se o tome da je naš kabel za slušalice neispravan ili oštećen, pa ne možemo ga vratiti bezuvjetno prihvaćamo povrat novca za vraćenog proizvoda.Ako kupite naše proizvode, to znači da ste svjesni ovom ugovoru i slažem se s njim.

Što se nalazi u pakiranju:

Hi-Res Smeđa XLR 3,5 mm 2,5 mm 4,4 mm Kabel za slušalice za AKG Q701 K702 K271 K272 K240 K141 K712 K181 K267 K712 Slušalice x 1

Nudimo dostavu širom svijeta.Vrijeme isporuke manjih parcela obično iznosi od 15 dana do 45 dana za veći dio zemlje. (Ako курьерским, kao što EMS, DHL, obično od 10 do 15 dana)

Poslat ćemo vam robu u roku od 3-15 dana nakon potvrde o uplati (neki roba mora se vršiti tako polako)

Naš način dostave uključuje: EUB, POŠTA Hong kong, EMS, DHL i sl.

Kupac, molimo vas, napišite ime i adresa jasno, mi ne snosimo nikakvu odgovornost za pogrešno ime ili pogrešnu adresu.

Narudžbe se obrađuju pravodobno nakon potvrde plaćanja.

Vršimo isporuku samo na potvrđene adrese rezervacije.Adresa vaše narudžbe mora odgovarati adresi isporuke.

Prikazane slike nisu stvarni proizvod i namijenjeni su samo za vašu referencu.

Ako niste dobili svoj teret u roku od 45 dana od dana plaćanja, molimo kontaktirajte nas.Mi отследим slanje i vas kontaktirati u što kraćem roku sa odgovorom.Naš cilj je zadovoljstvo kupca.

Hi-Res Smeđa XLR 3,5 mm 2,5 mm 4,4 mm Kabel za slušalice za AKG Q701 K702 K271 K272 K240 K141 K712 K181 K267 K712 Slušalice x 1

Ako ste zadovoljni našim proizvodima i uslugama, molimo vas da ostavite nam aktivni savjet.

Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima ili uslugama, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite negativan komentar, a mi ćemo učiniti sve što je moguće kako bi riješio sve probleme i da vam ponudimo bolju uslugu klijentima.

Bilo koji problem - to nije problem, samo nas kontaktirajte.

garancija 30 dana.Prije nego što vam poslati robu, mi smo testirali kvalitetu, zajamčena je profesionalni Q. C..

Ako imate sljedeća pitanja, molimo, kontaktirajte nas.

1. Bilo DOA ili neispravan (ne zbog nepravilne upotrebe), molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 7 dana.

2. Sve oštećene ili nestale, molimo vas, držite u prvobitno stanje i prikupiti dokaze slike, a zatim kontaktirajte nas što je prije moguće.

3. Umjetna oštećenja u kompletu nije uključena u cijenu.

Osim toga, za povrat ili zamjenu, cijena dostave će biti plaćeni vama.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Spojnica B jack, Uravnotežen Sučelje
Vrsta Audio Produžni Kabel
Spojnica A AUX
Certifikacija Nema
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Svaki dan
Broj modela Kabel za slušalice
Spol Muškarac-Muškarac