Novi Originalni Za Lenovo Ideapad Y560 Y560A Y560P Naglasak Za Ruku Tipkovnica Gornja Oštrica velika Slova C, s Poklopcem Тачпадом 33KL3TCLV30/20

392.92 kn

  • Oznake: lenovo laptop y560p, laptop y560p, matična ploča lenovo y560p, dvd lenovo y560, tipkovnica ideapad y560, tipkovnica y560p, memorija lenovo y560, ekran lenovo y460, ploča lenovo y560p, baterija ideapad y560
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a85999

Opis

Opis

1. Stanje: Novi original (bez originalne ambalaže)

2. Pogodan za prijenosno računalo Lenovo IdeaPad Y560 Y560A Y560P

3. PN: 33KL3TCLV30 33KL3TCLV20

4. Boja: Crna

5. Paket uključuje: 1 komad

6. Napomena: Molimo vas, pobrinite se da je model, a fotografija je isti kao i detalje u vašem prijenosnom računalu.

Dostava

1. Šaljemo robu širom svijeta, od Kine, nadamo se da će stići na vrijeme, ali budući da je ovo međunarodna dostava, vrijeme dostave će uvelike ovisiti o kurirske tvrtke i lokalne običaje/odgovornosti.Hvala vam na razumijevanju!

2. Kupci moraju platiti poštarinu za ponovno, ako upućivanje vratila za nas zbog недоставленного adrese.Ako želite promijeniti adresu, molimo vas, kontaktirajte nas odmah nakon plaćanja.

3. Po hitnom međunarodnu dostavu DHL naplaćuje se naknada za otpremu u udaljenim područjima.Ako ste u osami, molimo vas, pošaljite nam upit prije narudžbe, izračunat ćemo koliko točnu cijenu prijevoza za vas.

4. Mi ne snosimo nikakvu odgovornost za carinjenje u zemlji odredišta.Ako niste sigurni u postupak i dokumenta potrebna za uvoz, molimo posavjetujte se s vašim lokalnim carine.

5. Na carini namjene mogu se pojaviti porezi/ naknade na uvoz i PDV-a.To nije uključena u cijenu, i mi nismo odgovorni za trošak.

6. Mi ćemo objaviti nižu cijenu otpremnice /etiketi isporuke, kako bi se izbjeglo carine.Ako upućivanje još treba u plaćanju poreza /naknada i PDV, prodavac neće snositi troškove.

Naši

1. Ako ste zadovoljni s našim proizvodima, molimo vas da ostavite nam pozitivnu ocjenu, hvala vam za vašu pomoć.

2. Ako je vaš proizvod nije stigao ili ne odgovara opisu, i želite da ostavite negativan komentar, prvo se obratite nama.Dajte nam priliku učiniti sve što je pravo za vas, i mi ćemo se potruditi pomoći vam riješiti bilo koji problem.

Napomena

1. Vi ćete dobiti ono što je prikazano na slici.Sve ostalo što se ne spominje, nije omogućeno.Molimo, uvjerite se da je kompatibilan s vašim modelom.

2. Ako je vaš proizvod ne izgleda tako, kao što je prikazano na našoj slici, to znači da je naša obitelj može biti u skladu s vašim.

3. Zbog različitih osvjetljenje, kut nagiba i kontrasta prikaza na zaslonu će biti mala razlika u boji.Molimo vas, žao nam je.

Garancija

1. Molimo, molimo, kontaktirajte nas prije povrata robe.U nekim slučajevima navedene nedostatke na stvari uzrokovane nepravilnim način korištenja i nekim drugim razlozima, koje se mogu popraviti uz pomoć naše tehničke podrške.

2. Mi ćemo to popraviti za vas besplatno u roku od 3 mjeseca, ali morate snositi troškove logistike.

3. Garancija se ne daje, ako je roba oštećena zbog pogrešne upotrebe od strane kupca.

Na kraju, molim vas, ostavite nas 5-star review.Nama se to sviđa ★★ ★ ★ ★

Naši

Anonymous

Stvarno, novi dio. U filmu. To je skupo samo za laptop 10 godina. Zvučnici u paketu nije uključena u cijenu.

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela Y560
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Gornji torbica za laptop
Naziv Яксинглинан
Broj dijela 33KL3TCLV30 33KL3TCLV20