Ovlašteni MOC-68151 7500 + Kom Srednjovjekovni dvorac je Gradbeni blok Model Postavlja DIY Cigle Igračke (Razvijen pod licencom SleeplessNight)

8 741.02 kn 4 283.10 kn

  • Oznake: indikatori gradskog moc, Setovi alata za izgradnju modela, blok jk, dvorac sirena blokovi, dvorac леле, cigle moc mazda, dvorac талрепов, majica srednjovjekovna, traper vitez, замковые narukvice
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a87249

Opis

7500 + Kom Srednjovjekovni dvorac je Gradbeni blok Model postavlja MOC-68151 DIY Cigle Igračke Skladu sa srednjovjekovnim кузницей (razvijen i licenciran SleeplessNight)

Karakteristike:

.MOC-68151 je dizajniran i licenciran tvrtka SleeplessNight

To je srednjovjekovni tematski dvorac, ali također i obrambeni dvorac.Sastoji se od velikog dvorca, unutarnjeg dvorišta okružena vanjski zid staje, dvije kule i сторожки.Interijer je prostran i opremljen neke osnovne namještaj i pribor, uključujući i stolovi, stolice, kreveti i kamini.Detalji su bogate i realni, a igrivost je izuzetno visoka.

Dobra kvaliteta: Proizveden od ekološki čistog ABS-plastike, koji je bez mirisa, a površina blokova na dodir je glatka.Proces izrade je vrlo sigurna.

. Ukupno ima više od 7500 detalja.Dogovor je u skladu s drugim znaci građevinskih blokova, ne previše тугие i ne previše slobodni, a kompatibilnost je vrlo dobra

. Uključite detaljan e-priručnik, njegova je teško prikupiti, i za njegov dovršetak potrebno 100 sati, potrebno je određeno iskustvo u MOC

. Proizvodi imaju visoku ukrasnu vrijednost i vrijednost procjene, svaki detalj treba izdržljiv dizajn bazi, izuzetno pogodan za kolekcionare.

. Budući da proizvod je ručno sortiranje proizvoda, ako nedostaju detalji nakon primitka, molimo vas da nas kontaktirate, mi izrađujemo besplatnu zamjenu.

Pogodan je za djecu iznad 10 godina.Ovo je odličan poklon za prijatelja ili dijete na rođendan, Božić, spajanje obitelji, Dan pozivnice, Halloween, Uskrs, Dan Zahvalnosti, Božić i sl. I najbolji poklon za ljubitelje građevinskih blokova

Tehničke karakteristike:

. Boja: Kao na slici

. Materijal: ABS

. Dimenzije proizvoda: 55x65x46 cm

. Težina proizvoda: 8000 g

. Paket dimenzije: 40 x 30 x 20 cm

. Težina paketa: 8300 g

. Pakiranje: Kartonske kutije

Sadržaj pakiranja:

.1 x Setovi građevinskih blokova MOC-68151

Standardna verzija: on će biti isporučen u roku od 12-25 dana nakon uplate.

U našoj trgovini se prodaje puno ovlaštenih skupova blokova moc, a također su prihvaćeni pojedinačni setovi građevinskih blokova drugih modela.Ako imate odijelo od građevinskih blokova koji vas zanima, ali ne možete ga pronaći u našoj trgovini možete mi poslati tip modela, i mi ćemo provjeriti da li možete ga konfigurirati za vas.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Spol Unisex
Broj modela d3276033
Naziv сурвиш
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Certifikacija CE
plastični skupština igračka igračke za sastavljanje blokova
sklapanje igračaka sklapanje igračaka za djecu
Veličina bloka Mali blok (Kompatibilan s Lego)
Upozorenje Nema
CE Vrsta
Preporučena dob 12+y, 18+
Materijal Drugo
igračke za sastavljanje svojim rukama igračke od plastičnih blokova
Bar-kod No