Baršun Tkanina Stolica Sa Sklopivim Naslonom Presvlaka Za Stolice Lijeni Dječak Stolica Sa Sklopivim Naslonom Baršunasti Presvlaka Za Stolice Nalik Na 1/2/3/4 Sjedala Stolica Sa Sklopivim Naslonom Presvlaku Za Kauč Za Dnevni Boravak

323.71 kn 191.01 kn

  • Oznake: torbica za kauč ud, sivi kauč sa sklopivim naslonom, pribor za lijene dječaka, veliki presvlaku za kauč, presvlake za stolice sa sklopivim naslonom od antilop, kožna navlaka mladenke, presvlake za stolice sa sklopivim naslonom veliki, siva torbica za stolice sa sklopivim naslonom, torbica za kauč fuda, sofa fotelja klaussner sa sklopivim naslonom
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a91896

Opis

O ovoj temi

Elastična Baršun tkanina

● Uvozni

● ODLIČNA sadnja: Ovaj inovativni presvlaka za stolice-osmanlija iz 4/6/8/10 predmeta izrađena od čvrstih i mekih pletenje жаккардовой tkanine s visokom elastičnošću.

Pogodan kako za ručno tako i za električne duboke fotelje.Postavite širinu naslon sjedala u roku 23-114 inča.sa desne bočne, džep i čvrste stalak za noge.Sjedalo ima dvije elastične petlje u stražnjim kutovima, koja se može ispružiti na naslon fotelje.

● POTPUNA ZAŠTITA: Ove sjedalo je vrlo mekana i udobna, prirodne i ekološki prihvatljive.Zaštitite vaš kauč od tjesnaca, mrlja i praznina, ali pri tome podarite mu luksuzni i šarmantan izgled.Odlično za kuće s djecom i kućnim ljubimcima.

● ESTETSKI UKRAS: U ovu novu džepu koristi visoko kvalitetni materijal, teksturom sa svijetlim uzorkom na sitne kockice.Uštedite svoj novac, produljenje trajanja vašeg garnitura-trosjed, učinite da vaš stari namještaj, izgledala je potpuno nova.

● НЕСКОЛЬЗЯЩИЙ: lako se instalira, fotografije za upotrebu na stranici prodaje), сшит debelim эластичными petljama, закрывающими donje rubove, preporučuje se kako kože, tako i za tkanine kauča.

● EASY CARE: bez bora.Stroj za pranje za sadržajima za njegu i njegu, posebno u hladnoj vodi na щадящем načinu rada, ne koristite izbjeljivač.Kupite više predmeta / протекторов za fotelje od veličanstvene marke, kako bi vaš dom više фантастичным.

Naši

Anonymous

Roba stvarno su upisani u 2 odvojene premisama u razmaku od tjedan dana. Vrlo zadovoljan komunikacijom s prodavateljem, kad su ga pitali o dolasku drugom uputili. Odaberite ovog prodavača, oslanjajući se na broju niti u tkaninu. Vrlo zadovoljan i razmišljam da o kupnji drugog seta. Ova torbica štiti moje kože kauč od moj mali peseki, žele sjesti s nama, kada gledamo tv.

Anonymous

Samo 8 dana nakon preporuke dobio pohvale! Odličan prodavač!

Anonymous

Tako sam sretan zbog ovog presvlake za stolice, njegova boja i sadnja prekrasna, i to tako brzo pojavio. puno vam hvala.

Anonymous

Malo kraća frizura, ali u principu dobar, on je obnovio moj život

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Veličina Single-seat Sofa Three-seat Sofa Four-seat Sofa
vodootporan No
Tip funkcije Jednostruki Klizni Odijelo
Naziv Torbica Za kauč Sa Sklopivim naslonom Presvlake Za stolice Sa Sklopivim naslonom
Boja Crna Kava Siva Zelena Boja Slonove kosti, Kaki, Svijetlo siva, Narančasta, Roza, Ljubičasta, Nebo plava, Vino, Bijela, Žuta
Sezone Proljeće i ljeto
Protuklizni DA
MOD 2021.8.2
Tehnološki proces Osnovni model
CN Anhui
Stil Solidan, Monotono moderna the pastoralni
Применимый Kauč Акцентный stolica
Dizajn Fabirc 400gsm
Lice Ekološki čista traka od meke i gipke meka tkiva, koje se mogu oprati i oljuštiti
Materijal Polyester
Broj modela torbica za kauč
Vrsta Presvlake za stolice sa Sklopivim naslonom za lijenog dječaka
Proizvodnja torbica za kauč