2022 Madeshow M10 + Muška Stroj za šišanje kose Trimer za Bradu, Stroj za Šišanje Kose 0,1 mm Stroj za Šišanje Ćelav Kose Stroj za Šišanje Kose Škare T-Spoj za Trimer

617.16 kn 308.61 kn

  • Oznake: oštrica мадешоу, profesionalni kitolova šišanje, Р800, мэдэшоу м11, štipaljke za kosu za muškarce
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a9222

Opis

Lice

【Pro bežični stroj za šišanje kose】 Fiksna oštrica od nehrđajućeg čelika + keramički uživo pile s titan premazom (nož se može ukloniti i oprati pod vodom), dizajniran je za profesionalne točnost i vrhunske performanse frizure.Snažan rotacioni motor osigurava stabilnu i visoku brzinu frizure čak i guste kose.Omogućuje rezati suhe/vlažne kose za jedan put, više ne vuče i ne vuče.

【Lako rezati kosu】 Brzina i dužina šišanje šišanje regulirana na 4 nivoa mikro-dužina (1.0/1.3/1.6/1.9 mm); 6 kom. гребенчатых vodilica (1.5, 3, 4.5, 6, 10, 13 mm); 5 o /min 7000 o /min. Odličan za rezanje i detalja, brade, zalizaka, козлиные kritike, čekinje, druge dlake na licu i tijelu.Pogodan je za početnike, za izrezati kosu kod kuće i uštedjeti novac.

【Vrijeme rada 300 minuta】 Muška wireless / wired profesionalni stroj za šišanje kose, ugrađena litij-ionska baterija od 2200 mah/3,7 može osigurati i do 300 minuta dugo vremena šišanje kose nakon 3 sata punjenja.Frizerski set dolazi sa kristalnim pokazatelj koji pokazuje stanje napunjenosti baterije.Dolazi sa USB punjenja 110-240 V.

【Tiho, žičana / bežično korištenje】 Ovaj stroj za šišanje kose može se koristiti kao trimer za kosu / bradu, za muškarce ili žene (minimalna dužina 1,0 mm), a također pogodna i za djecu ili djecu, jer niska razina buke iznosi manje od 60 db. Osim toga, možete ga koristiti za dugo vremena u salonu ili bežične mreže, kada ste sami стригете kosu.On dolazi u lijepoj ambalaži i odličan je poklon za dečke, muževe, očeve i prijatelje.

Proizvodi uključuju

1 * Domaćin

6* ограничительная češalj (1.5/3/4.5/6/10/13/ 16 mm)

1 * USB kabel za punjenje

1 * Četka za čišćenje

Madeshow M5F

1. Potpuno aluminijsko kućište, može ispravljanje ультратонкую режущую glavu, низкотемпературную режущую glavu, inteligentni sustav NBPP

2. Gornji nož s titan premazom + donji nož od nehrđajućeg čelika.S produženim korištenje ne postane vruće, oštrim i ne lijepi.

3. Metalno kućište povoljno legne u dlan za jednostavno snimanje, 7000 okretaja u minuti.

4. Litij-ionska baterija, kontinuirano korištenje u roku od 2,5 sati, kapacitet povećati do 1400 ma da je i 3 puta premašuje uobičajeni vijek trajanja.

5. Niska razina buke niža od EU standard 70 db.

6. Pet stupnjeva prijenosa (0,8 mm / 1,4 mm / 2,0 mm /2,8 mm /3,5 mm) podesive poluge, potpuno otvorena, полуоткрытая i potpuno zatvorena duljina.Metalni materijal ne uspije nakon duže upotrebe.

Мэдэшоу M6

Specifikacija:

Model: Stroj za šišanje kose M6

Radni napon: 100-240 50/60 Hz

Veličina: 15.8*4.1*4 cm

Neto težina: 225 g

Kapacitet baterije: 1400 mah

Brzina: 7200 o/min

Vrijeme punjenja: 2 sata

Vrijeme upotrebe: 150 minuta

Lice:

【PROFESIONALNI TRIMER ZA KOSU】 Sve u jednom uređaju.Kvalitetna šišanje profesionalni groomer u susret vašim potrebama na šišanje glave, lica ili rebara.Pogodan za šišanje bebe, malu djecu i osobe s posebnim potrebama zbog niske razine buke.

【ZA FRIZERA I STILISTA】 Motor našeg električni trimer dovoljno miran i snažan, da se s lakoćom izrezati čak i gusta kosa.Zupce na nož čvrsto naliježu jedna na drugu, što vam omogućuje da uklonite kosu bez zaduženosti ili povlačenjem, pružajući učinkovitu frizuru.Možete koristiti naš ultra trimeri s nula jaz.

【KOMPLET BEŽIČNIH PROMETNIH триммеров】 150 minuta kontinuiranog korištenja za jedno punjenje.Poslovno putovanje ili odmor, naš jednostavan dizajn omogućava lako nositi ga sa sobom, a i štedi puno prostora za pakiranje.Dobiti jednostavan, brz i svjež make-up, gdje god krenuli!Stroj za šišanje kose može se koristiti kao žična i bežična.

【LED DISPLAY, ERGONOMSKI dizajnirana RUČKA】 Naš profesionalni trimer za kosu za muškarce, a vrlo je udoban i pogodan u čekanju, a da je jednostavan za korištenje i pruža čistoću čak i za početnike.Naš lagani trimer pomaže smanjiti mišićni umor u ruci.

Naši

Anonymous

Odličan proizvod. Odličan servis, učinit ostale kupovine. Puno vam hvala.

Anonymous

Tko kupuje ovog prodavača, budite oprezni, nemojte kupovati veći jedinice ili ne kupiti ni jednu jedinicu, jer to ne dostava, narudžba se izvršava u cijelosti, kupio dvije jedinice i došao samo jedna jedinica nije bio vraćen prodavatelju, osim ako bi emrrolar pitao otkazati osporiti i potvrditi primitak, to sam ja, эсторнария, mogu reći da je izbo prodavatelj i AliExpress ne da mi je pomogao Riješiti

Dodaj recenziju

Više informacija

Certifikat kvalitete robe ce
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Trimer za Kosu
Broj modela m10