Kit Za Izolaciju Prozora Prozor Теплоизоляционная Film Toplo Film zimi Режущаяся Podesiva Prozirna Plastična Folija Za Prozore FU

192.45 kn 105.83 kn

  • Oznake: kit za izolaciju prozora prozor теплоизоляционная film toplo
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a95016

Opis

Karakteristike:

Korisne теплоизоляционная film: Materijal prozora u debljini filma je polietilen, koji ima dobre prozirnosti i sjaja, otporan na kidanje i može se učinkovito spriječiti gubitak od vrućeg ili hladnog zraka.

Dodatni veličina: Ovaj proizvod uključuje komad prozirne folije 120 * 160 cm ili 160 * 160 cm ili 180 * 200 cm, kao i rolu trake širine 2,5 cm i uvaljati traka za kuke. mjera veličine, uključujući okvir za slike, molimo odaberite теплоизоляционную film malo više nego što je vaš prozor.

Za višekratnu upotrebu: Lako montira se pomoću ljepljive trake, za bušenje, alati nisu potrebni.Materijal je mekan, čvrst i transparentan.Mogu se preklopiti za ponovno korištenje u budućnosti.

Jednostavnost upotrebe: pogodan za većinu tipova prozora.Nije pogodan za prozore sa čestim проветриванием.Kombinira dva komada folije zajedno sa клейкими trake za pokrivanje velikih prozora.

Služba za korisnike: Ako imate bilo kakvih problema s našim proizvodima, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas, mi smo spremni pomoći.Možemo riješiti vaše probleme što je prije moguće.

Specifikacija:

Materijal: Polietilen

Veličina proizvoda: 120*160 cm, 160*160 cm, 180*200 cm

Napomene:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosnih efekata stvarne boje mogu se malo razlikovati od slike.

2. Zbog ručnog mjerenja dozvoljeno odstupanje na 1-3 vidi

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal PE
Naziv АКРДДК
Vrsta Drugo
Lice Самоклеящийся
Funkcija Toplinska izolacija, URADI SAM, Dekorativni
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Broj modela Prozor теплоизоляционная film