Električni Proteina u Shaker Šalica Automatski Mikser Za Trese Piti Kavu u Prahu Miješalica Boca Za Miješanje Bubalo Sokovnik V5S8

152.86 kn 110.10 kn

  • Oznake: električna šalica za протеинового шейкера, boca-shaker električna, 3-слойный proteina u shaker, protein u shaker, šalica za miješanje kave mlijeka od nehrđajućeg čelika, Boca s Električnim Шейкером
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a9782

Opis

Veličina proizvoda: 11.1*9*19.6 cm/4.37*3.54*7.71 u

Proizvod težina: 350 g

Boja uređaja: bijela, crna, roza, plava

Količina: 650 ml

Kapacitet baterije: 1200 mah

Vrijeme punjenja: 1 sat

Vrijeme uporabe: 30 sati

1. Slobodan BPA.Električni proteina u shaker je izrađen od visoko-kvalitetne тританового materijala ne sadrži BPA.On je otporan na jesen, da ga lako razbiti ako padnu, s ručkom za nošenje pogodnosti za nošenje.(Molimo, potpuno napunite bocu s električnim шейкером prvi put)

2.7000 Jedinica / min Vrti brzinom od 7000 o / min, vrti se na ultrabrzi brzini, ne treba treba protresti ručno, glatka miješanje bez grudica, lakše probavlja.Dodajte toplu vodu i deterdžent, uključite, shaker može čistiti po sebi.Ne stavljajte bocu u stroju za pranje posuđa.

3. Zatvorena konstrukcija.Protein shakers imaju trostruki герметичностью i pružaju potpunu zaštitu.Poklopac je opremljen gumenim prstenom za učinkovito sprečavanje curenja vode.Pobrinite se da su na 100% hermetičan.

4. Način rada.Dugi pritisak u roku od 2 sekunde da biste uključili za vrijeme rada uređaja, po jedan pritisak na prestanak miješanja. zaštita od nestanka na 60 sekundi.Električni shakers potpuno napune 2 sata.Možete ih koristiti u roku od 45 dana (od obračuna po jedan tri puta tjedno).Bocu s električnim шейкером za idealnog miješanja je potrebno samo oko 15 sekundi.

5. Očistite dvostruku traku.Konstrukcija trupa šalice s dvostrukim ocjenjivanja i dvije oznake za mjerenje ml i oz, zahvaljujući preciznim oznakama, mjerenje brzo ćete dobiti potrebne kapaciteta i na taj način izbjeći složenog vrijeme pretvorbe.

Poštovani kupci, dobrodošli u naš dućan.ako želite kupiti više nego što smo naveli, molimo kontaktirajte nas.Dobar vam dan!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Broj modela električni proteina u shaker
Podrijetlo Kontinentalna Kina