Novi Jastuk Za Glavu, Opuštanje Kože Glave, Olakšavanju Maser Za Tijelo, Снимающий Napetost Mišića, Pandža, Mali Artefakt, Izvlači Za Izdvajanje Duše

16.98 kn 11.92 kn

  • Oznake: jastuk za glavu jastuk za opuštanje kože glave maser za tijelo, jastuk za glavu hobotnice, masaža uređaj, Masaža glave, Oprema, Sredstvo Za Opuštanje Kose
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a104731

Opis

Masaža Glave Царапающий Kandže Hobotnica Jastuk Za Glavu Strugalica Za Skalp Masaža Pandža Mali Artefakt Vađenje Duše Izvlači

Karakteristike:

1. Lijep izgled: Proizvod se sastoji u potpunosti od žice od nehrđajućeg čelika i okruglog drveta.Izgled mali i sladak.Masaža glave svaki dan omogućava vam da lako imati lijepe kose.

2. Jedinstveni dizajn: Proizvod ima za masažu ticala, koja mogu masirati akupunkturne točke glave, efikasno mogu snimati umor i imaju učinak osvježenje mozga i jačanje korijena kose.

3. Značajan učinak: Proizvod otklanja mišićnu napetost i umor stimulirajući i masirati akupunkturne točke glave i tijela.To je idealan proizvod za zdravstvo i promotivni poklon.

4. Prenosivost: Proizvod malih dimenzija, jednostavan po težini i vrlo povoljno u premještanja.

5. Izvrsna kvaliteta: Proizvod izrađen je od visoko kvalitetnih materijala, vrhunske izrade, visoke kvalitete i dugog vijeka trajanja.

Opis:

Ovaj proizvod predstavlja jastuk za glavu.On stimulira i массирует akupunkturne točke glave i tijela, tako da korisnik ima vrlo visok osjećaj udobnosti i može se učinkovito otklanjaju umor.

Tehničke karakteristike:

Materijal: potpuno žica od nehrđajućeg čelika + okrugli drvo

Veličina: 23 cm, 12 glava

Težina: 0,022 kg

Upućivanje uključuje:

1 kom * Masažni pandža

Napomene:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na fotografijama.

2. Molimo, imajte na malu razliku u veličini, zbog različitih mjerenja ručno.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Način korištenja Vodič za korisnike
Primjena Glava
Materijal cijela žica od nehrđajućeg čelika + okrugli drvo
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Tip elementa Masaža i Opuštanje
Težina 0.022kg
Broj modela Masažni Pandža
Certifikacija Nema
Naziv Сумифун
Veličina Medium, 23cm, 12 heads