360 Stupnjeva Podesivi Kravata Stalak Za Prtljagu Potrošačke Zona Svileni Šal Artefakt Stalak Stalak Za Prtljagu Vješalice Šal, Kravata Je Zona Za Pohranu

22.03 kn 9.25 kn

  • Oznake: organizator tie, boja za що, Organizator za Garderobu, organizator za odjeću, vješalica za hlače od nehrđajućeg čelika
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a105790

Opis

Označene stavke:

1、 visoko kvalitetni materijal: vješalica za tie koristi ABS materijala, koji je kvalitetan, nije lako deformiraju, može se koristiti za dugo vremena, vrlo praktičan u svakodnevnoj uporabi.

2. Štedi prostor: Držač za kravate čuva kravata uspravno, što je odlično za smanjenje nabora kravatu i štedi prostor u odnosu na plasman kravatu nasumično.

3. Lako nositi sa sobom: stalak za pojas zgodan za nošenje, slobodno se može razvući i lako se prenosi putem odvojiva kuka, što ga čini udobnim za radnike koji puno putuju.

4. Veliki kapacitet: Držač za remen ima veliki kapacitet i 20 redova mjesta kako bi se zadovoljile potrebe za svakodnevnu uporabu, a također je idealan poklon za prijatelje.

5. Univerzalna upotreba: naširoko se koristi organizator i tie, što omogućuje da ga objesiti u ormar za kravate, remene i šalove, kako bi ih bilo moguće lako ukloniti.

Specifikacija:

Materijal: ABS

Boja: Crna

Veličina: oko 29*13 cm/11,41*5,11 u.

Pakiranje list:

Vješalica za tie *1

Napomena:

Molimo vas, shvatite da je zbog svjetlosnih efekata i kutova snimanja, tu je razlika u boji proizvoda.

Zbog ručnog mjerenja postoji tolerancija na veličinu proizvoda.

"

(3) Ako je dobio svoju pošiljku u navedenom roku?Molimo, kontaktirajte nas odmah.Kontaktirat ćemo prijevoznička tvrtka u što kraćem roku i odgovoriti vam.

3. Koje usluge pružamo veleprodajnim kupcima i klijentima, koji дропшиппинг?

(1).Za veliko kupca ponudit ćemo vam veliko cijenu

(2). Za klijente s izravnom dostavom možemo dati niže cijene i stvoriti za vas posebne veze.Šaljemo robu direktno svojim kupcima i ne ćemo staviti naše informacije parcele.

4. Povratak i povrat novca:

(1) imate 7 dana da nas kontaktirate i 30 dana vratiti proizvod nakon njegova primitka.Ako se čuva više od 7 dana, smatra se da je koristilo, a MI NE ĆEMO IZDATI vam POVRAT novca ILI ZAMJENU. (2) Iznimke ne!Troškove dostave plaća kao prodavatelja i kupca na pola.(3) Svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju, i trebali bi nam dati broj za praćenje isporuke, specifičan razlog za povratak.(4) Mi ćemo vam povrat novca u punom iznosu dobitne oklade pri primitku robe u izvornom stanju i ambalaži sa svim stražnjim sobama priborom u paketu, nakon što je kupac i prodavatelj gosti otkazati transakciju sa A-cipele.com.hr.ILI možete odabrati zamjenu.(5) uzmemo na sebe sve troškove dostave ako je proizvod (e) ne odgovara tvrdio.

Rezultat je vrlo važno za nas.Ako ste zadovoljni, molim vas, dajte nam pozitivnu ocjenu.Ako niste zadovoljni, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što daju negativnu ocjenu.Mi ćemo učiniti sve što je moguće da se riješi ovaj problem za vas.Vaše sugestije - naše najdragocjenije bogatstvo, mi ćemo ponizno slušati i nastojati biti bolji

Naši

Anonymous

Hvala.

Anonymous

Stvarno savršen, kvalitetan objekt, debeli plastični dizajn!

Anonymous

Hvala.

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv Сирошель
Podrška Дропшиппинг
Materijal ABS