Pexmen 2 kom/par Гелевые Separatore Za Prste Nogu, Čekić, Straightener Prstiju na Nogama, Brtva, Preklapanja Korektor Prstima nogu, Poravnavanje, Ublažava Bol u Burzitis

21.38 kn 12.64 kn

  • Oznake: kukuruz rupa, alat od silikona, giht, branitelj, separatori
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a109444

Opis

Pakiranje: 2 komada / par

Zašto vam je potrebno: Umorni od toga da ne možete nositi svoje omiljene sandale zbog неэстетичных i bolnih prstiju na nogama?Želite li uživati u udoban noge bez bolova u roku od samo nekoliko dana?Ove pregrade prstiju na nogama - to je ono što trebate!

Idealna sadnja: ovaj separator za prste pogodan za većinu nogu, to je idealno облегает prsti, ne uzrokujući nelagodu, može se koristiti dok gledate tv, vježbanje joge i čak i u sportske obuće sa širokim vrhom za trčanje.

Visoko kvalitetni materijal: Ovaj korektor za nožnih prstiju je izrađen od izdržljivog, mekani i sigurno silikonskim gelom, koji omekšava bolno osjetljivu kožu, pokriva joj fleksibilan dodirom.

Način primjene: Počnite nositi separator za prste nogu sa 5-15 minuta i povećati na 5 minuta po sjednici, dok se vi ne možete ugodno nositi tijekom 30 minuta ili više.Dajte mišiće nogu dovoljno vremena da se prilagode, kada ih растягиваете.Nosite tijekom večernje rekreacije, kao dio vaše svakodnevne rutine.Pobrinite se da se pod mlakom vodom ili ohladite u hladnjaku prije nosi za više umirujuće učinak.

Učinkovite rezultate: Ovaj korektor za nožnih prstiju je razvijen kao prirodno i učinkovito rješenje za preklapaju prstiju na nogama, on pruža veću udaljenost između prstiju nogu i bezbolno vraća prirodnom obliku vašeg stopala.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Materijal Silikon
Broj komada KOMBO
Vrsta Ortopedski Pribor
Tip elementa Sredstvo za njegu stopala
Naziv Пексмены
Broj modela А101
post Par
Podrijetlo Kontinentalna Kina