Nezamjenjiv niacinamide za lice | Pouzdana sredstva za njegu kože za smanjivanje edema | Efektivna эссенция za lice vlaži

42.91 kn 30.05 kn

  • Oznake: e-tekućina, serum s salicilna kiselina, Za njegu kože, običan njegu kože, uobičajena hijaluronska kiselina
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a122265

Opis

Označene stavke:

1、 Bogato hranjivim tvarima - Face Niacinamide Essential sadrži 12%-ing koncentraciju ниацинамида, koja je bogata raznim hranjivim tvarima.Prodire u kožu i pomaže кровообращению.Poboljšava metabolizam, time čineći kožu mekom.

2、 Hidrataciju i vraćanje - эссенцию ниацинамида lica možete koristiti za održavanje smirivanje i oporavak kože.Jača prirodnu barijeru vlaženje kože.Poboljšava hrapavost kože, гиперпигментацию i fine bore.

3. Izgleda živo - Эссенция ниацинамида lica može prodrijeti duboko u kožu, aktivirati kožu.Unaprijedite тусклость lica žene, bore, pigmentaciju i tako dalje, učinit Će da izgledate tako.

4. Brzu apsorpciju - Ниацинамидная эссенция lica može se koristiti za smanjenje edema kože i brzo se upija u kožu.Ne ostavlja masnu osjećaj nakon korištenja.Može se koristiti u kremama i лосьонах za promicanje zdravlja kože.

5、 Široku primjenu - Niacinamide lica Essential mogu koristiti u osobnom kozmetičkoj brizi i ne samo to.Masirajte im kožu kako bi se smanjila oteklina.Pogodan za sve tipove kože.

Opis:

Niacinamide za njegu kože Essential - to je 12-postotni proizvod s ниацинамидом, koji može pružiti kožu različitim hranjivim tvarima i poboljšati hrapavost kože.Dostupan u obliku masaže.

Karakteristike:

1. Unaprijedite hrapavost kože.

2. Sadrži brojne lako probavljivih hranjivih tvari.

3. Može se koristiti u kremama i лосьонах za poboljšanje apsorbira u kožu.

Specifikacija : Tip kože: Total

Kozmetika posebne namjene: Nema

Rok trajanja: tri godine

Čist sadržaj: oko 30 (g / ml)

Pakiranje list: 1 * Ниацинамидная эссенция za lice

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Spol Muški
Naziv ЛАНБЕНА
Formulacija Vrhnje
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Lice Liječenje akni
Broj komada KOMBO
Broj modela Nezamjenjiv niacinamide za lice