Cafiona Anime Sara Учиха БОРУТО Cosplay Kostim Pribor Halloween Povez Za Glavu Crvena

61.12 kn 51.94 kn

  • Oznake: anime povez za glavu s lukom, povez za glavu Naruto, povez za glavu boruto crvene boje, gaćice боруто, povez za glavu boruto sakura, plišani povez za glavu loeel, pribor naruto counail, zavoj na glavi ninja Naruto, povez za glavu od pliš tkanine, cosplay kostim нацу
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a110196

Opis

Cafiona Sara Учиха БОРУТО Cosplay Kostim Pribor Halloween Povez Za Glavu

Specifikacija:

Tema anime: Naruto Боруто

Materijal: Pravi tkanina, rafting

Upotreba: Cosplay, Halloween

Paket uključuje :

1 * Оголовье

(Ili po vašem izboru)

Težina paketa :

Oko 0,06 kg

Uvjeti korištenja

1. Naša cijena ne uključuje poreze, PDV i ostale naknade.Kupci su za njih odgovorni, ali smo smanjili na minimum rizik plaćanja. 2. Molimo vas, neka nam željeni vama standardna veličina ili točne dimenzije, ako vam je potreban individualni veličina. 3. Različiti proizvodi, razno vrijeme proizvodnje.Tako da, ako vam je potreban proizvod u žurbi ili imate rok, molimo vas da nas kontaktirate prije početka trgovanja. 4. Molimo vas da pažljivo provjerite vaš proizvod, kada ga dobijete, i ne ustručavajte se kontaktirati nas za bilo problema.Mi ćemo se potruditi da vas zadovoljiti. 5. Zadovoljstvo kupaca je naš prioritet, molimo vas da nas kontaktirate prije nego što ostavite neutralnu ili negativnu povratnu informaciju. 6. Na isporuku mogu utjecati odmor, događaji i drugi faktori nesigurnosti.Ali, mi ćemo vas obavještavati o stanju vaše parcele.

1. Mi prihvaćamo plaćanje PayPal i Visa, ali radije PayPal, puno hvala.

2. Plaćanje mora biti primljena u roku od 7 dana od završetka aukcije.

1. Molimo vas da adresu za dostavu i broj telefona koje ste unijeli ispravni, oni su vrlo važni za uspješnu i pravovremenu isporuku.

2. Za proizvode koje imamo na lageru, mi obično šalju ih u roku od 3 radna dana nakon primitka i za čišćenje vaše uplate. 3. Ako se roba treba posebna proizvode, trebat će nam 7-15 radnih dana završiti izrada.

4.To SAD, Uk, AU, mi ćemo poslati proizvod standardnih poštanskih usluga (EUB) s отслеживающим broj oko 7-12 radnih dana da stigne.

5.To Rusija, poslat ćemo vam robu standardne pošte (EMS) s отслеживающим broj oko 25-35 radnih dana da stigne.

6.To u drugim zemljama možemo osigurati dostavu poštom Hong kong ili EMS.

7. Ako želite brži utovar, možemo odabrati DHL/UPS/FedEx/TNT za brzu isporuku, kako bi bili sigurni da ste dobili prije.

8. Nudimo uzimale dostave, koji uvelike uštedjeti vaše troškove dostave prilikom ponovljenih kupnji.

1. Mi prihvaćamo povrat robe s defektom proizvodnje.Utjecaj ljudskog faktora neprihvatljiv, kao što su oštećenje pri rukovanju i pranje. 2. Neispravan proizvod mora biti vraćen u roku od 15 dana nakon primanja klijenta.I svi vraćeni proizvodi moraju biti u originalnom pakiranju. 3. Za robe standardne veličine i stila možemo uzeti povrat bez greške, ali kupac mora platiti troškove za povratak.Mi ćemo vam sav novac, kad smo dobili povratnu poštarinu. 4. Svi proizvodi moraju biti ispitani i mnogo puta prije slanja.Što se tiče robe, napravljen za pozivanje, ako to ne odgovara zbog svoje pogrešne informacije, možemo učiniti sve što je moguće da bi vam to popraviti, ali povrat robe nama je neprihvatljiv. 5. Ako ste dobili pogrešan proizvod, molimo vas, kontaktirajte nas u roku od 3 radna dana putem e-pošte s приложенными fotografijama robe.

1. Mogu li šivati odijelo po mjeri veličini? √ Naravno.Molimo pročitajte naš vodič na mjerenja na stranici za prodaju, a zatim pošaljite nam sve vaše podatke na e-mail.Mi ćemo vam se javiti u roku od 24 sata. 2. Koliko traje dostava do moje kuće? √ Možemo ponuditi neki drugi način dostave u skladu s vašim zahtjevima.Uobičajena standardna dostava poštanskih usluga traje 7-12 radnih dana, a dostava DHL/UPS/FedEx/TNT je samo 3-7 radnih dana. 3. Što ja mogu učiniti, ako veličina ne odgovara? √ Mi je stvarno žao nam o ovom pitanju.Molimo, kontaktirajte nas što je prije moguće, mi ćemo vam pružiti zadovoljavajuće rješenje.Mi ćemo biti vrlo zahvalni, ako ste u mogućnosti pošaljite nam nekoliko njihovih fotografija. 4. Nije vaša pitanja? √ Molimo vas, ne ustručavajte se kontaktirati nas.

1. Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo ne ustručavajte se kontaktirati nas u bilo koje vrijeme. 2. Na sve e-mailove će biti odgovoreno u roku od 1 radnog dana.Molim vas, molim vas, ponovo pošaljite svoj e-mail ili provjerite mapu neželjene pošte, ako od nas nema odgovora.Velika zahvalnost za vaše razumijevanje i suradnju!Hvala na posjeti i sretno!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Likovi Sara Учиха
Vrsta zavoj na glavi
Boja kesten - crvena
Spol Žene
Veličina Adjustable
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Materijal Polyester, pravi tkanina, Rafting