Težak Metalni Prsten Za Člana, 2 Reda Zuba, Prsten Za Penis, Loptu, Nosila Za Skrotum, Težinu Za CBT, Odgađanje Ejakulacije, BDSM, Seks-Igračka Za Muškarce, Član

269.03 kn 188.33 kn

  • Oznake: boja kose prsten ljudsko bojenje, vibrator bdsm-a, растяжитель glavića penisa, muška kožna jakna ste, bdsm ženske rukavice, kuglasti cbt, prijenos cbt 150, seks u мошонке, utezi za istezanje lopte, silicijski loptu utezi
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a115856

Opis

IDEJE ZA KORIŠTENJE:

-Teething uređaj može služiti za više ciljeve u zavisnosti od toga na koju disciplinu želite primijeniti:

-Učinkovit uređaj čednosti.Stavite ga oko debla penisa, onda kada on dođe erekcije, vrhovi će впиваться u njegov najveći osjetljivu tijelo.

-Prsten za člana sa šiljcima.Za to stavite ga u korijenu penisa i jaja i učvrstite ga висячим dvorca.

-Uređaj za istezanje loptu, pretvarajući ga oko testisa u skrotum.

-Materijal: Medicinski nehrđajući čelik 316L

-Veličina: Kao na slici

Opis:

1) Uređaj čednosti zubi - Advanced - to je idealan alat za kako za mučenje, tako i za muške čednosti.To je rotor prsten predstavlja okova s bodljama, usmjerenim prema unutra, za erotski seksualnog negacije.Uređaj za čednost zuba - to je zaista jedna od najbrutalnijih igračaka CBT dostupnih na tržištu.

2) Da se stavi na ovaj predmet, stavite uređaj čednosti Kali's Teeth na štap do pune erekcije.Kada je vlasnik uzbuđen, prsten je više, i trnje počinju впиваться u penis, obeshrabrujući erekcije.

3) možete napraviti od nje prsten za penis sa šiljcima.Za to stavite ga u korijenu penisa i jaja i učvrstite ga висячим dvorca.

Ili bi mogao pretvoriti u zanimljiv uređaj za istezanje loptu, pretvarajući ga oko testisa u skrotum.

4) To je rotor петушиное prsten predstavlja čelični prsten s bodljama, usmjerenim prema unutra za erotski seksualnog negacije! 2 reda zuba zabave.

5) Stvara osjećaj oduzima dah i da ga uči kontrolirati svoje uzbuđenje.Dakle, to je istovremeno i uređaj protiv erekcije, i uređaj protiv masturbacije.Mali i lagani, zubi su vrlo nevidljivi i nevidljivi pod hlačama.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Непристойная slika No
Brend DIVLJE ŽELJE
Podrijetlo Kontinentalna Kina
Seksualno potiču na razmišljanje No
Tip elementa Prsten za penis
Materijal Od Nehrđajućeg Čelika
Broj modela YJH-086
Broj komada Jedna mjerna jedinica
Naziv DIVLJE ŽELJE