Timer vodeni promet s Tekućim Пузырьком, Umirujuće Dodirna Tablica igračka za Fidgets i Opuštanje, Terapijski Igra s Fokusom

19.22 kn 10.98 kn

  • Oznake: timer 1 puta, prekidač timer mikroračunalo, torbica tekući asus, timer punjenja iphone, tekućina za kućišta sillcone, жидкостный bubbler pokreta diy, veliki kretanje tekućine, tekuće kretanje plave boje, Pokret PIR, animirani gibanje tekućine
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a118981

Opis

Karakteristike:

LIJEK ZA STRES: plutajući multi-boji mjehurića tekućine odmah opuštajuće i smiruje bebu, kada se on promatra kao mjehurići polako potonuti na dno, ističući prolaz minuta.

ODLIČNO ZA sve UZRASTE: djeca i odrasli влюбятся u to koliko je гипнотичен taj tekući odbrojavanje!To pomaže uzeti djecu i odvlači pažnju, jer privlači nečijem umu.

VESELA TIMER: da bi svaki balon dnom, potrebno je oko 1-2 minuta, dok se vrijeme može varirati.Ostavite na kuhinjskom stolu, kada ne trebate točno vrijeme.

TERAPEUTSKI ALAT: Ova senzorna igračka korisna za djecu s autizmom, ADHD problemima touch fokusa ili hiperaktivnost.To pomaže da se opustite živce, smiriti nemir i usredotočiti um.

ODLIČAN POKLON: Ova igračka će biti odličan poklon za zurke ili poklon paketima service, svečane poklon ili nagradu za dječake i djevojčice.To je također zanimljiv način za nastavnike i roditelje voditi odbrojavanje vremena.

Tehničke karakteristike:

Materijal: Plastika

Boja: Pink-zeleno, Ružičasto-Žuto, Plavo-Zelena, Plavo-pink

Veličina: 8.8x3x13.7cm

Upućivanje uključuje:

1 x Kom.

Napomene:

1. Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarne boje proizvoda.Jamčimo da stil će biti isti kao što je prikazano na fotografijama.

2. Zbog ručnog mjerenja i različite metode mjerenja dozvoljeno odstupanje na 1-3 pogledajte Hvala!

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina