2 kom./compl. Sadrži ladicu za sipanje sjajilo za usne i set lopatica za 50 bijelih tube sjajilo za usne 0,15 grama (4,25 g), set za izradu sjajilo za usne

47.32 kn 32.15 kn

  • Oznake: plastična ambalaža za sjajilo za usne, brtvene trake, pribor od plastike, balzam za usne prazne posude banke klizna, balzam
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a137577

Opis

Opis:

1. Zgodan ladica za punjenje i lopatica - U ovaj set uključuje zgodan ladica za punjenje i lopatica.Umetnite 50 prazne tube sjajilo za usne (prodaje se zasebno) u ladicu za punjenje i početi da se ispune.Koristite лопаточку da se ravnomjerno rasporediti smjesu za sjajilo za usne.Ostavite da se osuši, i sve je spremno.

2. Puno zabave sa svojim vlastitim rukama, Stvarati svoj balzam za usne - to je vrlo zabavno!Na Internetu možete pronaći razne recepte za neka sjajila za usne sa svim mogućim prirodnim, organskim ukusima i bojama.U zavisnosti od sastojaka balzam za usne možete koristiti za vlaženje i ublažavanje stanja ispucale ili suhe usne zimi ili kao krema za sunčanje ljeti.

3. Pogodan za standardne tube Lipbalm: veličina svakog otvore ladicu za punjenje je 15 mm (rupa) i 10 mm (visina).Ladica za točenje broji 50 standardnih 3/16 unci (5,5 ml). Cijevi melem za usne.Na ovaj skup nisu uključene cijevi melem za usne.

4. Uštedite novac - da li ste Znali da možete uštedjeti i do 90%, što je svoje higijenske ruž za usne?Cijevi dom za sjajilo za usne koštaju oko 0,23 dolara svaki, ali balzam za usne koji možete kupiti u trgovini, košta od 2 do 3 dolara svaki ili više!

5. Nudi vam širok izbor aromaterapija svojim rukama i organske kozmetike.Nadamo se da volite ih sve!

Specifikacija:

Veličina: Kao što je prikazano na slikama

Tip: Ladica Za Ispune Sjajilo za usne

Boja: Zelena

Upućivanje uključuje:

1 * Ladica

1 * Лопаточка (U ovaj kit ne uključuje cijevi melem za usne)

Napomena:

1. Zbog različitih monitora i svjetlosni efekt stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od boje, koji je prikazan na fotografijama.

2. Molimo vas, oprostite odstupanje mjerenja od 1 cm/0,39 "-3 cm/1,18"zbog ručnog mjerenja.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
Naziv JCSYFAC
Broj modela Visina 60 mm (23,62 inča)
Materijal Plastika