10 kom./kor. Высокоуглеродистая Čelik Otkačeno Bušaće Kuke Bez Korova Štipa Ribarska Udica Sa Širokim Razmakom Za Višekratnu Upotrebu Crvi Ribarska Udica Za Ribolov Smuđa

19.22 kn 9.61 kn

  • Oznake: crtani film koi фишиг, kuke najšire oblike, ribolov rukavice 20, kuka 40 100pc, 40 kuka bez korova, kuka protiv uvijanja, bez korova, jig-glave bez korova bcf, riblja блесна bez korova, višak opreme za škrinje, kuka 20 pužna štipa
Boja:
Zlato
Zelena
Bijela
Žuta
Veličina:
Broj artikla: a14363

Opis

Karakteristike:

* 100% potpuno novi visoke kvalitete

* Izrađena je od visoko kvalitetnih materijala, hrapav

* Ove kuke - odličan način da se upoznate u glupo stilu ribolov (Дурацкая pribor).Samo kuka crv u sredini kukičanje Wacky bez korova, ili, što je još bolje, smjestite ga za prsten Wacky (za višekratnu upotrebu, brtveni prsteni za Wacky Rigging Senkos / Worms), i da ćete brzo savladati ugriz Wacky.Kuke Wacky ne зацепляются, omogućujući vam se bacati pod dokovima, u šikarama i na druge lokacije, koje obično dovode do blokadu ili зацеплению mamac.

* Širi razmak pruža najbolji omjer veze.Загнутая točka kuka drži ribu na udicu i sprečava razgradnju smuđa sa vaše linije.

* Dizajniran za crva i svih drugih mamaca za lov smuđa, kao i mnogih drugih crva / mamaca, koji su ulovljene u glupo stilu ili pomoću dodatka Neko.

Tehničke karakteristike:

* Materijal: Высокоуглеродистая čelik

* Boja: srebrna (kao što je prikazano na slici)

* Veličina:2/0#,1/0#,1#,2#,4#( približno)

* Količina: 10 kom/ctn.

Sadržaj pakiranja:

10 kom./kor. Ribolov Kuke

Napomena:

1. Stvarne boje proizvoda mogu se malo razlikovati od slika prikazanih na web stranicama, uzrokovane brojnim faktorima, kao što je osvjetljenje monitora i svjetline.

2. Molim vas, dopustite malo odstupanje podataka pri ručnom mjerenju.

Naši

Dodaj recenziju

Više informacija

Podrijetlo Kontinentalna Kina
post Rezervoar Ribnjak
Materijal Высокоуглеродистая Čelik
Oblik 2/0#, 1/0#, 1#, 2#, 4#
Vrsta Nazubljeni Kuka
Ravnalo ili Ne No